Imao sam slično iskustvo sa tom razlikom da se čovek predstavljao pod jednim imenom na kupujem prodajem iz Bele Crkve , predmet je grafika HD5570 koja mi je bila potrabna za sklapanje jedne mašine pri čemu sam bio ograničen vremenom a istu tu grafiku je prodavao pod drugim imenom sa adresom iz Babušnice na limundu . Prepoznao sam da da nešto nije u redu zbog slika koje su identične . Kad sam ga upozorio da me zavlači jer nije hteo da pošalje dok mu neprođe licitacija na limundu a za koju je negirao da je njegova počeo je da preti da će mi doći na adresu da me prevaspitava . Prosto nemam reči za ovakve osobe a takođe ko me poznaje lično zna da je ovakva pretnja u mom slučaju prilično smešna čak iako zanemarimo činjenicu da su mi komšije u zgradi pripadnici mup-a verujem da bi susret samnom bio prilično iznenađenje .
ja sam takodje prevaren za masinicu daiwa, i otisao sam do bele crkve na adresu pomenutog!!!
adresa nije tacna, covek cije je ime i prezime je samo maska. ali posle raspitivanja o njemu, pronasao sam ga i ponadao sam se da je sve reseno. zatim posle razgovora sa njim on otkrivam je prevaren od strane drugog lica, pravo ime prevaranta je NIKOLA prezime neznamo. koji je zavrsio na sud zbog drugog krivicnog dela. tj. laznih dokumenata, i kazne koja ga je vec cekala. tako da je sad u pritvoru.
a jovan kao licnost je covek sasvim ok. nadrljao zbog kriminalca, razne optuzbe su stigle na njega. jovan ga je tuzio za kradju indentiteta.
ja ne mogu da tuzim raspitao sam se u policiji posto suma ne prelazi odredjenu granicu. tako da sam bez veze pukao i za put. uglavnom osta ja bez moje 2400din i troskova postarine. :S:
Ja kupujem i prodajem. Niko nas ne tera da preko svih oglasa bilo gde kupujemo, pa čak i na ovom forumu. Postoje prodavnice nove robe. Ko je baš primoran da nešto kupi npr. neki deo opreme ili rezervni deo, a nema u prodavnici mora biti svestan rizika kupovine preko BM,KP L...
To se ne dešava samo u Srbiji nego i u celom svetu. Pojedinci misle da u evropskoj uniji (zapadna Evropa) toga nema. Na žalost toga ima i tamo.![]()
Ziva istina. Ovi nasi prevaranti su glupi. Recimo za cepanicu postoji prevara 20 godina, ali ne ovako *****ski uradjena jer za tim nije bilo ptrebe.Ma ne bre mi smo izmislili cepanice, cigle i crepove i online prevare :d
Jos nisu ni pocele online prevare u Srbistanu, tek smo mala deca u odnosu na razvijeni svet.
postavili real-time azuriranu JMBG bazu gde ako za tek juce promenjenu adresu napises staru neces proci proveru...
Ma ne bre mi smo izmislili cepanice, cigle i crepove i online prevare :d
Jos nisu ni pocele online prevare u Srbistanu, tek smo mala deca u odnosu na razvijeni svet.
Naravno da se salje bilo sta odredjene tezine. Inace klasika je cigla
A nisi dobro procitao, "lopov se predstavi kao postar". Znaci nema sudjenja, ovo-ono. Zezne te na kucnom pragu i vise ga u zivotu ne vidis (a samim tim i nemas koga da tuzis/bijes).
Nesto slicno su radili kod nas pre par godina kada su se predstavljali po selima kao cini mi se Pink promoteri i davali belu tehniku "povoljno", a ustvari niti je bilo povoljno a bila je i skart roba.
, i mogu reći da sam ostao zapanjen kolikom lakoćom ljudi postaju prevaranti u Srbiji. Ovo je samo još jedan dokaz da Srbija NIJE pravna država niti će to biti u skorije vreme, ma šta Vučić pokušavao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari