Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Što jes jes. 😂
Probao sam zum na komsinicu ali dobio sam ovo zbog AI.....Ma baš, svi smo manijaci koji idu na plaže samo da bi slikali guze na 100m!
Sprdnja druze, sprdnja.Bolje i to nego prijavu miliciji za stalking
Dobar video sa našeg govornog područja i gadja u srž što se pomame za zumom tiče.
Dva za redom, ovo je ozbiljan QC problem. Verovatnoća za dva uzastopna uređaja sa istom problematikom je poprilično malo, ali se desila. Da li se to rešava ili ne, ostaje da se vidi kroz vreme.
ja sam imao na tri, tri Samsunga 🤷Ukoliko može da se reši navedenim putem jednom za svagda, onda odlično. Međutim, ukoliko se ponavlja, onda je definitivno problem. Ni na jednom telefonu nisam imao fogging sočiva pa s tim u vezu i govorim kao nešto što ipak nije svakodnevnica, jer ako uz telefon od 1500e, neko treba da kupuje i pirinač pored, onda ... 😅
Ne znam kako mozes da kazes ovako nesto kad je hardver neupitan. Dakle imas senzore, optiku, sve najobjektivnije parametre da su kinezi 3 lige iznad iPhone-a, Pixel-a, Samsung-a. Sto se mene tice to se vidi direktno i na poredjenjima. Moj X100U puca 10x zoom lagano tokom noci. Nezamislivo sa spomenutim telefonima. Pre bih za njih rekao da fušare i mažu oči sa tim idealnim scenarijima. To što kinezi znaju da rokaju AI to može da bude zamerka.Realno slike su ništa posebno, plus su u idealnim vremenskim uslovima za slikanje.
Baš je jak hejp oko ovih Kineza, a deluje da je bukvalno 90% čist marketing i gruvanje love kao nekada što je Huawei radio.
Raw lighting takodje.Zato se na Vivu koriste Humanistic i Pro mod 😊
www.notebookcheck.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari