7000 ili 7050 mAhZna li se konačno kapacitet baterije za Ultru?
Ne preporučujem ali svakako uporedi, zavisi šta ti na telefonu (nije) bitno.Ima li smisla preći sa ip16pro na X9pro?
Da li je neko imao slično iskustvo?
Trenutno sam u Kini, a cena je 550 jura za osnovni model.
Both the Find X9 Ultra and Find X9s Pro will debut in China on April 21. The Ultra will be about as large as they come with a 6.82” display, while the X9s Pro is expected to be a petite flagship with a 6.32” display – and nearly the same battery size as the Ultra at 7,000mAh.
Pa velicina, za pocetak...X9s pro izgleda interesantno. Koja je razlika između njega i x9pro?
Čekamo lunch.. Bez brzopletih odluka do tad.. 😆Čekao sam ultru ali na kraju sam ipak zagrejao za X9s Pro, izgleda će imati HP5 i main i telephoto. HP9 u vivu me razmazio ali prihvatiću rado i HP5 zbog veće baterije i manjeg ekrana.
I ja nešto naginjem ka x9s pro ali sada kako sam navikao(a i slabije vidim) na veći ekran ne znam da li mi se ide na 6.3". Idealno nešto oko 6.5" ali toga nema. Ostaje mi nedoumica x9 pro(baterija, dizajn) ili x300p (kamere, OS).Čekao sam ultru ali na kraju sam ipak zagrejao za X9s Pro, izgleda će imati HP5 i main i telephoto. HP9 u vivu me razmazio ali prihvatiću rado i HP5 zbog veće baterije i manjeg ekrana.
gde si ih uzeo, jel imas neku preporuku?Pogledajte prilog 534198
Uzeh oba, pa koji mi se više svidi(ako mi se u opšte i svidi)..
Na jabuku uvek mogu da se vratim.
Probao sam i Ultru(Vivo), ne vidim razliku, samo je kabastija.
Thats what she said.. 🤣Deluje baš debelo 🙂
Tipa 10mm sigurno.. 🙂
X9 pro je čini mi se širi i glomazniji od x300 pro, a i ovaj x9 ultra mi deluje nekako široko, možda zbog ovih manje zakrivljenih uglova.Deluje baš debelo 🙂
Tipa 10mm sigurno.. 🙂
Find x9 je 6.6"I ja nešto naginjem ka x9s pro ali sada kako sam navikao(a i slabije vidim) na veći ekran ne znam da li mi se ide na 6.3". Idealno nešto oko 6.5" ali toga nema. Ostaje mi nedoumica x9 pro(baterija, dizajn) ili x300p (kamere, OS).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari