Šta je novo?

Oppo Find X7 Ultra

1000019024.jpg1000019023.jpg

ne verujem koliko je bolji od ximi 15 ultre

Ostavim im komentar na community.oppo.com na tom linku, a u vezi sto su pokvarili procesiranje sa glavne 23mm kamere sa najnovijim apdejtima, a oni brze bolje oznace komentar kao nepodoban i obrisu ga (u sustini nije ni bio vidljiv). Al aj, makar jave da su ga sklonili jer im krsi "Terms and conditions". Po principu, mozes da hvalis al samo bez kritike :whistle:

Prilozi

• Flagged comment.jpg
    Flagged comment.jpg
    188.6 KB · Pregleda: 31
  • Comment.jpg
    Comment.jpg
    214.2 KB · Pregleda: 37
Ostavim im komentar na community.oppo.com na tom linku, a u vezi sto su pokvarili procesiranje sa glavne 23mm kamere sa najnovijim apdejtima, a oni brze bolje oznace komentar kao nepodoban i obrisu ga (u sustini nije ni bio vidljiv). Al aj, makar jave da su ga sklonili jer im krsi "Terms and conditions". Po principu, mozes da hvalis al samo bez kritike :whistle:
Koliko sam ja na community huawei vredjao za neke stvari, nisam kritike ostavljao nego vredjao zbog nekih problema, mogli su da me tuze al komemtari i dalje stoje. 2 godine kasnije, pazi sve sto sam kritikovao, neverovatno ali su sve ispeglali. Na kraju sam im se zahvalio

Koliko sam ja na community huawei vredjao za neke stvari, nisam kritike ostavljao nego vredjao zbog nekih problema, mogli su da me tuze al komemtari i dalje stoje. 2 godine kasnije, pazi sve sto sam kritikovao, neverovatno ali su sve ispeglali. Na kraju sam im se zahvalio
To je odlicna politika kompanije, tako bi svi trebalo da rade. Zmurenje i pravljenje blesavim im nece pomoci za veci market share u buducnosti. Ali do sada, koliko sam zapazio, vecina kompanija ima tendenciju da unize kvalitet kamera kako vreme prolazi (uglavnom sa losijim processing-om). Valjda da im nova generacija izgleda naprednije od stare. Vidim i novu generaciju Oppo Find X8 serije, a dizajn im je tako dosadan. Svi hoce da naprave kopije iPhone-a, tako mi se cini. Mislim da ce mi definitivno sledeci telefon biti neki Vivo flagship.

Vrh Dno