Izmedju ostalog i u tome je poenta. Oppo odvaljuje *uda za bubrege sto se cene tice. Tako i Huawei. 778 SoC 500e telefon :OMene ne brine cip. Niti igram igrice niti mi telefon sluzi za neku obradu video materijala vec je vec malo stariji model, a cena mu je 600e na kp.
Baš me to zanima oko zagrijavanje jer planiram kupit novi Find X5 sa SD888. Ne igram igre. Pa sad ne znam to ili Reno8 PRO sa Mediatekom 8100.Nikakvih problema nema sto se tice pregrevanja, ni sa SD888 u Find X5, ni sa SD8 Gen 1 u Pro verziji. To je iz prve ruke, iz iskustva i realnog rada i koriscenja. Telefon se cak ne zagreva ni pri ultra brzom punjenju. Ali eto sta cini internet i kakve pogresne slike mogu da se steknu. Oppo je to vrhunski resio i nikakvih problema nema apsolutno. Ti cipsetovi se razlicito ponasaju u razlicitim telefonima, razlicitih proizvodjaca. Sto je potpuno normalna stvar. Tako da ko god se dvoumi samo zbog cipa, nema potrebe za time.
Jedino sto je u ovom slucaju bitno je iskustvo iz prve ruke. Sve ostalo nije merodavno.
Godinu dana bio na konstantnih 120hz, vratio se na 60. Razlika u bateriji vrlo osetna.Ovo mi je prvi 120Hz mob i smatram da je to, iako dobra opcija, ipak najveci zderac baterije u danasnje vreme. Ili medju najvecima svakako. Bez obzira sto su u pitanju LTPO matrice/ekrani.
Da li je to nov i neotpakovan za 320e i ako jeste, gde ima za te pare odma' da ga kupim? (ili je polovan, mozda?)Uzeo sam na kraju Find X5 za 320 eura.
Ima opciju za e-Sim.Što se softvera tiče Oppo je bolji a ne fali mu ništa ni što se tiče hardvera.
Na zvaničnoj stranici kaže da ima esim.
OPPO Find X5 Specs | OPPO Global
View full OPPO Find X5 specificatoins. It features MariSilicon X Imaging NPU, 80W SUPERVOOC flash charge, Qualcomm® Snapdragon® 888,8GB + 256GB, 4500 mAh Battery, 50MP Ultra-Wide-Angle Camera.www.oppo.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari