Šta je novo?

Oppo Find N6

• Začetnik teme Začetnik teme Proday
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači Samsungov najnoviji ekran a creese rešenje je od Oppo-a? U Kini ~$1320 a u Evropi izmeđi $1800 i $2150 nezvanično?

@marinko98 super je to što je global ali je mana toga daleko veća cena...a neki modeli imaju u manju bateriju kad su global (tj većina modela).

Piši impresije kad se malo izigraš? Nisam siguran jel ti to prvi fold koji imaš?

Drugi fold je, prvi je bio Honor V5.
Nema tu šta puno da se piše, fold ko fold, razlikaje se samo u softveru.
Ekran odličan, ne umara oči. Dobra stvar (isto kao i kod drugih) je da se mogu 2 aplikacije postaviti na dve polovine raširenog ekrana, mogu i tri, s tim da se onda ta treća samo malko vidi, pa se mora skrolovati da bi se ta treća videla.
Telefon je izuzetno brz u radu, zvuk se dosta slabije čuje) od Honor Magic 8 Pro, signal mobilne telefonije odličan, kao i WiFi-ja.
Izrada odličana, jako tanak i klizav i nezgodan za držanje iako ima futrola/maska na njemu, ali pokriva samo donji i gornji deo lajsne(oko 2cm, pa kad držiš telefon sklopljen klizi u ruci kao da nema futrolu.
Ima i podršku za rad sa olovkom, ali je ja nemam(a i nisam baš siguran da dolazi u pakovanju)
Ne mogu trenutno da se setim šta bih još napisao, pitajte...

Zanimljivo da unutrašnji displej vremenom smanjuje prorez ako stoji otvoren.

Mislim da je on u rangu V6.A skuplji je,sto je zanimljivo.
Ceka se maj da dodje Moto Fold,e tada ce tek biti tezak izbor:N6,V6 ili Moto Fold.

Bugararena

Solidan Fold, zanimljiv takođe, cenim da previše idu u tu tankoću zato što ostatak hardvera znatno pati

Imam N5 i ta "tankoća" apsolutno ne smeta, ne greje se kad se puni, radi malko bolje nego S25Ultra.
Jedino je nezgodan(malko smeta ta tankoća) kad se drži rasklopljen.
Jedino mu kamera nije bolja od S25U, ali to nisu baš neke velike razlike u kamerama.
Imao sam i Honor V5, koji je takođe odličan telefon.

Fino poredjenje...mozda nekom bude od koristi.

Da se ne suska o iphone fold, definitivno bih presao na ovo cudo.

Nazad
Vrh Dno