Šta je novo?

Opet problemi sa IE-em, a sada i sa Operom?

alfaunits

Znamenit
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
1,385
Otvorim link iz "New posts", u IE-u ceo tab se blokira (novi)
U Operi pokusam da postavim novu temu - nema Submit dugmeta nigde na ekranu! :)

Jedino da probaš... :D

aweb.gif

Baidu Spark ti je odlican browser, kod mene radi savrseno. :D

Zezajte se vi, ali forum ne radi u 2 opste prihvacena browsera :)

Inace, Operi sa Bencha stalno izlazi neki download sa g.doubleclick.net da se skine :D (Push, file bez extenzije)

Sta se desava? :D

Poslednja izmena:
zabagovao si neki spyware ocigledno.

Blanko racunar. I probano na vise racunara, svi su W7 sa IE11. Opera je samo na jednom.
W8 radi (mislim da je IE12)

Opera 12, noproblem.
To sa g.doubleclick.net meni je juče izašlo ali na jednom drugom forumu. Posle par ubijanja popap prozora, nisam imao više problema.

Poslednja izmena:
Ne znam :) Radi na Chrome-u na Androidu.

BTW, radi i u IE nakon danasnjeg update-a. Izgleda da nesto ubace u vB kod sto ubija IE, pa MS kad se seti izbaci update. Bilo je skoro slicnog problema sa Wikipedia-om, i jos jednom sa Benchom. Isti ishod - radi posle nekog IE update-a. Samo sam danas zaboravio da sam iskljucio windows update skoro :D

Mislim da jeste, u pitanju je neki bug za render. I kad umanjim slova max. i dalje se ne vidi (mislio sam da je do toga prvo)

Probao sam portable Operu, nije radila.

Danas radi i obicna... sta li rade u ovim WIndows update-ovima...

Opet ne radi IE :)

Мене је исто зезао IE и прешао сам на Pale Moon.
Из готово двогодишњег искуства, супер је.

Ne vredi, nijedan drugi browser mi ne prikazuje sajtove u Large Fontovima kako treba. Dzaba mi predlozi, presao bi ja na Operu, ali ni ona ne prikaze kako treba.

Chrome i Firefox su tek s***, pola sajtova se ne vidi uopste, slova preko slova itd.

Tebi ugoditi... A da ti nesto casak isprogramiras sta vec. sto ce da radi kako ti zamisljas:smoke:

Nije to samo za mene, vecina ljudi sa dosta slabim vidom ima tih problema.
Ironija je da bolje vidim sajt na Android telefonu, bez uvelicavanja, nego na kompu uglavnom :(

moze da bude bilo sta

uglavnom je spyware kod ovakvih slucajeva pravio problem

moze da bude bilo sta
uglavnom je spyware kod ovakvih slucajeva pravio problem
Za IE je ovo izgleda neki problem, koji ili MS ubacuje, ili donno... jer evo vec 3. put ga neki Windows Update sredjuje. Isti problem...

koristi custom css za sajtove koje posecujes
E, ovo sam radio ranije kroz IE, .css za svoj sajt sam koristio. Ali ne znam kako bi to funkcionisalo kroz Chrome, tj. ne bi isti .css radio :(

Sta se desava sa forumom i reklamam?:) Svi browseri su u pitanju.
Vec neko vreme, na stranici pretrage (imam u Favorites link gde radi search New posts, bez Apple podsoba), ne vide se uopste vecina linkova tipa Forum, Pretraga i sl. na vrhu? (ne vide se ni baneru preko njih..)
Ovo vazi i za desktop i za Chrome na mobilnom, BTW.

Na desktopu je izgleda zbog vecih fontova (zar je stvarno toliko tesko da sajt funkcionise u necemu sto nije Full HD, piko font????), ali na mobilnom se ne vide svejedno.

ja imam problem sa google chrome i bio mi je jedini browser duže vreme ali sada sam morao da instaliram firefox da bih ovo pisao.

naime, od juče mi je ovakva slika na chrome-u pa ne znam šta se može učiniti da se sredi stvar:

http://postimage.org/index.php?lang=italian

obrisi ga sa revo uninstalerom ili probaj da obrises cache...

ma jok, nema on veze sa tim :)
inace, ja sam juce instalirao vivaldi na pc-u i skroz kul izgleda i radi pa probaj cisto da imas alternativu...

Tako kad se vidi neki sajt obicno se nije skroz ucitao. (npr. tako mi izgleda Bench ako se sporije ucitava, zbog sporog neta ranije recimo, dok ne ucita neki /tag - isto vazi i za druge forume)

Ali ovo sto reklame nekako izgleda preklopljeno sa tekstom na svim browserima i OSima... to vec ne kapiram sta je.

Malkice su mutne, ali prikazuje ih normalno.

Nazad
Vrh Dno