zmija
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2004
- Poena
- 619
Mnogo je rastrkanih tema po forumu pa pokusavam da napravim neki presek sta je najbolje u ternutnoj ponudi, budzet je oko 400 eura, razmisljam se izmedju sledecih:
Msi X320 ili neki wind
Nesto od acer timeline serije npr 1410
Toshiba nb200 ili nb205
Nesto od HP-a mada vidim da ih slabo ima na trzistu.
Neki Asus eee
Bitne stvari: baterija, tastatura, solidne performanse (za opstu upotrebu, office,surf...) tezina, web kamera obavezna, ekran 10" pa na dalje, garancija...
Ako je neko imao iskustva sa ovim modelima neka pise, ono sto sam ja pohvatao je da je x320 dobar ali kazu da je oval ulv cpu gori od atoma, to vazi i za acer, hp mi se svidja ali mi je neproporcionalna cena ostalim modelima , a oko ovih toshiba se malo zna, a deluju mi kao best buy... dajte neka misljenja. hvala
Msi X320 ili neki wind
Nesto od acer timeline serije npr 1410
Toshiba nb200 ili nb205
Nesto od HP-a mada vidim da ih slabo ima na trzistu.
Neki Asus eee
Bitne stvari: baterija, tastatura, solidne performanse (za opstu upotrebu, office,surf...) tezina, web kamera obavezna, ekran 10" pa na dalje, garancija...
Ako je neko imao iskustva sa ovim modelima neka pise, ono sto sam ja pohvatao je da je x320 dobar ali kazu da je oval ulv cpu gori od atoma, to vazi i za acer, hp mi se svidja ali mi je neproporcionalna cena ostalim modelima , a oko ovih toshiba se malo zna, a deluju mi kao best buy... dajte neka misljenja. hvala