PCBeast
OC Guru
- Učlanjen(a)
- 30.11.2006
- Poena
- 585
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Eto nesto slucajno gledah malo cene napajanja na trzistu i uporedjivao specifikacije od razlicitih napajanja i izdvojio sam tri od koja sam dva vec pominjao u ranijim postovima ali eto sad sam dodao jos jedno koje mi je itekako zapalo za oko.Chieftec 650 w output power iz serije super series.Napajanje ima izuzetne karakteristike a svega 100 eur.Prvo moje napajanje je bilo chieftec od 360 w koji nije imao output full nego nekih 280 i kusur,ne secam se sad tacno ali znam da je radilo dosta stabilno ali je bilo jako bucno tako da sam ga zamenio sa Cooler Master-om od 430 W extreme power a njega sa 550 w Real power.Sa Cooler Masterom malo je reci da sam prezadovoljan.Jedna stvar me jako zanima sad.Sta se desava izmedju ova tri napajanja tj. koje je najisplativije kupiti tj. koje je realno najbolje???
Cooler Master Real Power 550w Sli vs Cooler Master iGreen 600w vs Chieftec CFT-650-A12B 650W!Oba ova napajanja su skuplja od Chieftec-a a ja ne vidim neku razliku,cak mislim da je u prednosti Chieftec!Molim i vase misljenje...
Cooler Master Real Power 550w Sli vs Cooler Master iGreen 600w vs Chieftec CFT-650-A12B 650W!Oba ova napajanja su skuplja od Chieftec-a a ja ne vidim neku razliku,cak mislim da je u prednosti Chieftec!Molim i vase misljenje...
Poslednja izmena: