izasla druga beta verzija...radi kao zmaj...za svaku preporuku
mini.opera.com
Ako imaš JVM, verovatno radi dobro. Nemaju svi WM5 uređaji JVM.
Kada sam ubacio u LANDSCAPE mod, nisam mogao da se vratim u obican mod, pojeo mi je 1/3 ekrana i nije bilo bas pogodno za surf. Reinstalirao sam je, radi savrseno![]()
ne treba ti zastita nikakva, zastita je potrebna SYMBIAN telefonima, jer im je to ustvari operativni sistem.
A imaš i degenerike koji te viruse prihvate da primeeee nije tacno. imas degenerike koji ti salju viruse preko bluetooth-a
cool, blago tebi, meni pojede tako 1/3 ekrana...ne mogu da udjem u meni da vratim ***
Pa beta 4 je radila paralelno sa verzijom 3, mislim da je trebalo prethodno da deinstaliraš obe stare verzije... pa tek onda da instaliraš OM4. Kod mene radi savršeno (uz prethodno opisanu poceduru). Probaj da je deinstaliraš, pa je instaliraj ponovo...Heh beta je bila bolja, jos nekako radila, ova mi obrisala v3 i sad ne radi, ili prikaze belu stranu ili failed to connect to internet. Sad uopste nemam operu mini. Inace tel je k610.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari