Šta je novo?

Opera 9.5

I ja sam primjetio taj trayicon i volio bih da ga nema.

Odradi ovo sto je illidan predlozio, sredjuje stvar. ;)

Hvala illidan. ;)

Uradio sam to ali bilo bi bolje da oni to srede na bolji način, da bude u opcijama ili nešto tako.

E dobro su se setili da izbace novu verziju posto je bar meni ova 9.51 najgora verzija od svih koje sam koristio.Pa ono je pucalo i po 10x na dan.. za malo da predjem na FF zbog toga..

Videcemo kako ce da se pokaze ova ZaKrpa.. :S:

E dobro su se setili da izbace novu verziju posto je bar meni ova 9.51 najgora verzija od svih koje sam koristio.Pa ono je pucalo i po 10x na dan.. za malo da predjem na FF zbog toga..

Videcemo kako ce da se pokaze ova ZaKrpa.. :S:

Meni je cesto pucala kad zatvorim gmail. Takodje ne radi reload slika, cesto se zaglupi dl na pocetku, nece da se startuje pa mora resume itd. Sada cemo da stavimo 9.52 pa da vidimo...

Da li neko zna da li moze nekako da se podesi da kada se transfer fajla zavrsi da pored njega ne stoji ono zeleno svetlo vec da se razlikuje od onih fajlova sto se jos uvek skidaju?

Da li neko zna da li moze nekako da se podesi da kada se transfer fajla zavrsi da pored njega ne stoji ono zeleno svetlo vec da se razlikuje od onih fajlova sto se jos uvek skidaju?

To tesko da ce moci bez nekog komplexnijeg editovanja da se namesti.

meni i dalje otvara transfer prozor kad hocu da snimim ucitanu sliku...tad pocne ponovo da je skida .. uopste je ne vuce iz cache-a...u 9.27 to radi kako treba

evo linka:
http://www.cgtextures.com/textures.php?t=more&q=4322

kad kliknete na teksturu on je ucita ...e tu kad hocu da odradim "save image as" on otvori transfer i ponovo je skida

pa zato sto je tako napravljeno na sajtu. imas onu quota i kada ides na save image on ti onda downloaduje tu sliku i smanjuje quota. isto mi otvara transfer window i u firefoxu.

pa zato sto je tako napravljeno na sajtu. imas onu quota i kada ides na save image on ti onda downloaduje tu sliku i smanjuje quota. isto mi otvara transfer window i u firefoxu.

ali ja kad otvorim tu sliku i kad hocu da je skinem Opera 9.27 mi to povuce direktno iz cachea. Ovako mi je quota duplo manja, jedanput otvorim da vidim sliku, a drugi put ucitava da bi je downloadovao

potpuno nepotrebno skida prakticno 2 puta isto

meni ne skida quote (skinuo je samo kada sam prvi put downlodovao)

Ako nekog interesuje ono za transfer problem se resava promenom skina ili editovanjem skin.ini u postojecem skinu.Pozdrav.

Instalirah Operu 9.52 i dalje ne mogu da verujem. Opet youtube BUGs!!!! Najnoviji flash player i dalje isto. Ili ne krece ili radi 2s. Firefox 3.0.1 pushta OK.

I ja sa zadnjih par Opera imam problem sa flash videom tj. youtube i sličnim streaming sadržajima.

Gde ima da se nadju i kako da se instaliraju ikonice za operin kontekstni meni? Npr, za firefox, to je cutemenus.

Opera 10alfa
The new version of Opera produced a wide variety of engine improvements. This version is 100% passes a set of popular browsers to test compatibility with Web standards Acid3. I note the major improvements: improved handling CSS, a new regular expression engine, support for Web fonts and SVG, support for color models RGBA and HSLA, support Selectors API, an improved printing XML without styles (for such cases is preset style). Also, the developer indicated as much 30 per cent increase in the speed with heavy site like Gmail and Facebook.

Particularly worthy of attention and automatic update program. Opera supports both 10 and upgrade to the latest final release, and before each new code.

In the 10 version introduced and the long-awaited check spelling in the press in Web forms. Educated program will inform the user if he hurriedly made a mistake. Russian language support.

Update not spared and e-mail client, which is part of the Opera. In greatly expanded opportunities for formatting text and diverse decorating the letters. Opera Mail is also now able to remove zalezhavshuyusya correspondence from the server after a certain time.

It remains to add that as we approach the final release, the developers intend to have a lot of useful improvements and additional features in the program.

http://rapidshare.com/files/171000627/o100a1_1139.rar

kakv virus???! meni nod32 ne prijavljuje nista, a uzgred ja sam bas odatle intalirao i evo vec nedelju dana nemam nikakav problem

Vrh Dno