A što pop up blocker ne radi kako treba?kole89 je napisao(la):Koji Ad-Blocker se najbolje slaže sa Operom 8? Koristio sam Outpostov, ali je propuštao dosta bannera iako sam ih uneo u "crni spisak". Zbog toga sam privremeno prešao na FireFox, ali ako Opera ne ugradi ad-blocker koji radi kako treba, ostadoh na na FF-u (za koji postoji ad-block extenzija koja radi savršeno - čak može i swf fajlove da jednim klikom blokira).
P.S. znam za onu foru sa opera6.ini fajlom i spiskom ad-ova, ali mnogo usporava komp i surf, tako da očekujem neko bolje rešenje.
idi u "profile" folder. on ti je ili u c:\program files\opera\profile ili u c:\documents&settings\tvoj username\application data\opera\profile (ovo pricam napamet)samsung je napisao(la):~Fala na obavestenju, al opet to nije to..Sad moram da nisanim pagebar...A drag&drop u ranijim verzijama je ipak mnogo prostiji bio...
Svaka nova verzija Opere je sve bolja i bolja, al moraju da uk***ju neke sitnice koje su bile odlicno uradjene u predhodnim verzijama, pa to ti je...
:smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari