Boooring..Nesto sto sam radio jednim potezom, sad moram sa 4... :wall:gx-x je napisao(la):desni klik na sliku, pa copy image address pa paste u address bar i enter![]()
u ranijim verzijama je mogla slicica tako da se prevuce, ali od neke, da lupim 7.2 verzije su to onemogucili. meni je licno bolje ovako jer mi se sto puta desilo da slucajno zakacim slicicu pa onda moram back...samsung je napisao(la):Boooring..Nesto sto sam radio jednim potezom, sad moram sa 4... :wall:
I poprilicno me smara ovo dugme new page, sto je fixirano dole...Jel ima nekog nacina da se vrati gore gde je nekad stajao ili jok? Trazio sam, ali nisam nashao....
Brza je, nije da nije, al su je vala tako uk***li sa nekim sitnicama, da razmisljam da se vratim na neku stariju verziju....![]()
u operi ides naMR.BIG je napisao(la):Kako da prebacim favorites linkove iz IE u Operu 8
~Fala na obavestenju, al opet to nije to..Sad moram da nisanim pagebar...A drag&drop u ranijim verzijama je ipak mnogo prostiji bio...operic je napisao(la):samsung, u ovoj verziji je omogucen drag&drop slika. kliknes je levim dugmetom i odvuces na pagebar (tamo gde ti se nalaze otvoreni tabovi)
gx-x je napisao(la):@papss: tools/preferences pa izaberes "Fonts" sa leve strane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari