operic
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2004
- Poena
- 620
kUdtiHaEX je napisao(la):Btw, svidja mi se to sto sama otvara tabove sa zadnje pregledanim stranama pre neposrednog gasenja programa.
?
kUdtiHaEX je napisao(la):Btw, svidja mi se to sto sama otvara tabove sa zadnje pregledanim stranama pre neposrednog gasenja programa.
kUdtiHaEX je napisao(la):@Ogi
Nemas sta da namestas, to je samo pitanje kompatibilnosti... meni je sa Operom 7.54 to radilo bez problema (a radi i sa 8.0 b1).
gx-x je napisao(la):mozes da koristis GetRight. Ne znam sta ti se ne svidja kod operinog DL managera, nije nista posebno al radi, ima pause/resume i te sitnice....
Ogi. je napisao(la):A da li podrzava crash recovery?
operic je napisao(la):kutijo, ne moze ni kod mene
ajd objasni sta si cackao da tebi radi![]()
Quote:
Originally Posted by operic
kutijo, ne moze ni kod mene
ajd objasni sta si cackao da tebi radi
Nista. Jednostavno radi.
operic je napisao(la):
npetar je napisao(la):Ako si mislio na Operin menadzer, da, podrzava. Takodje, ako ti slucajno pukne Opera, posto se sesije pamte, moguce je ponovo otvoriti linkove koje si gledao(takodje, uvek mozes posle gasenja Opere otvoriti prethodne sesije). Sve su to korisne opcije koje me drze na Operi...
kUdtiHaEX je napisao(la):Imas 4 taba otvorena, ugasis operu, upalis je i ona opet otvori ta ista 4 taba...
Ogi. je napisao(la):A imam i problem kada recimo pisem PM ili kada kao tebi sada odgovaram kliknuvsi na QUOTE (ne QUICK kao obicno), ovaj prozor sa smajlijima je skroz s*eban, neke "linije" idu levo, neke desno, nikako da se sloze na sredinu (ako me razumes na sta mislim - ne znam kako da uradim screenshot desktop-a (kako?)) i kao da mi je ekran otisao udesno, pola smajlija se uopste ne vide.
Evo, sad' sam primetio da je otisao u desno zbog toga sto imam toolbar sa leve strane (!??) , kako to? A kada kliknem REPLY na PM, onako pola smajlija je na beloj pozadini gde bi trebalo i da budu, a pola na plavoj... ispomera se sve...
Ogi. je napisao(la):Do malopre mi je radilo ono da kada predjem kursorom preko necijeg imena mogu da biram da li cu PM ili ovo ili ono, a sada mi odjednom ne radi... ucitava profile tog usera!?
Pa recimo da mi je neke stvari DAP juce skidao 5 puta brze nego Operin DL managergx-x je napisao(la):mozes da koristis GetRight. Ne znam sta ti se ne svidja kod operinog DL managera, nije nista posebno al radi, ima pause/resume i te sitnice....
Diablo je napisao(la):Svi browseri imaju i pluseve i minuse. Ni za jedan ne mogu da kazem da mi je savrsen!
Kad bih mogao iz svakog browsera da pokupim po nesto... Ma taman mi se dopadne neki i posle me razocara iz nekog razloga.![]()
gx-x je napisao(la):kakav bre drag n drop teksta ???? pa za to ide ctrl+c pa ctrl+v (copy/paste) pa ga bacis gde oces, mislim, drag po tekstu je "mark" pa ni nema dropa. Ajd pojasni malo sta oces da drag n dropujes
gx-x je napisao(la):@Wolverine: Znas kako, ja sam old school i ne koristim te miseve ili kako ti to vec zoves :d To sa drag n drop teksta je nesto sto je M$ uveo kao inovaciju verovatno...pa sad mnogi ljudi ne znaju ni kako screen shot desktopa da uzmu i pitaju me "a gde to windows snima ? ":wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari