Slazem se u potpunosti. Najbolji je, bolji od prethodne verzije, ali mi se ipak vise svidja stara verzijalegend je napisao(la):meni radi odlicno...definitivno najbolji browser....cheers
A jesi li ti probao Netscape 7 ???Drunk Devil je napisao(la):Opera jeste brza, ali generalno i nije brza od IE6. Javascript se na primer dosta sporije izvrshava, a i podrska je nekompletna - tj. neki skriptovi ne rade.
A Netscape ili Mozilla po brzini nema sta da trazi pored ova dva...
U verziji 7 je bolja Javaskript podrska, ali ima na tome josh da rade Norvezhani...
TazDeVil je napisao(la):A jesi li ti probao Netscape 7 ???
Pa IE 6 ne koristim, jer Netscape duplo brze ucita sve !!!
To stoji, ali onda zasto Netscape duplo brze ucita stranu u odnosu na IE ??? I to ne samo kod mene !!! Taj brovser treba da iskoristi sav moguc protok, sto nije slucaj kod IE, jer salje neke podatke cika Biliju, npr. koje filmove gledas itd. Pa umesto da iskoristi sav protok za download on malo uploaduje, pa stane pa download i tako kako mu se cefne...Drunk Devil je napisao(la):Kojesta. Brzina uchitavanja nema mnogo veze sa Browserom vec Internet konekcijom. Probao sam ja sve moguce i nemoguce Browsere i sa Linuxom i Winom.
TazDeVil je napisao(la):.. jer salje neke podatke cika Biliju, npr. koje filmove gledas itd. Pa umesto da iskoristi sav protok za download on malo uploaduje, pa stane pa download i tako kako mu se cefne...
TazDeVil je napisao(la):To stoji, ali onda zasto Netscape duplo brze ucita stranu u odnosu na IE ???
TazDeVil je napisao(la):To stoji, ali onda zasto Netscape duplo brze ucita stranu u odnosu na IE ??? I to ne samo kod mene !!! Taj brovser treba da iskoristi sav moguc protok, sto nije slucaj kod IE, jer salje neke podatke cika Biliju, npr. koje filmove gledas itd. Pa umesto da iskoristi sav protok za download on malo uploaduje, pa stane pa download i tako kako mu se cefne...
u pravu si. posebno za ovo pod 2SittingCrow je napisao(la):Napravise glupost sa verzijom 7. Pola stvari koje sam koristio u 6.05 nema.
Primeri 1.progres bar nemoze da ide gore i da bude u adres baru.
2.u download prozoru nemogu da iskopiram link ako hocu da ga skidam sa drugim download menagerom.
3.image placeholder nemoze da se iskljuci a mene strasno nerviraju prozori u kojima pise image.
Sve u svemu sminka i to ne narocito dobra ostajem na 6.05.
Opera for WIndows 7.01 without Java:
f*p://ftp.opera.com/pub/opera/win/701/en/std/ow32enen701.exe
or
h**p://ftp.tiscali.nl/opera/win/701/en/std/ow32enen701.exe
Opera for Windows with Java:
ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/701/en/java/ow32enen701j.exe
or
ftp://gd.tuwien.ac.at/infosys/browsers/opera/win/701/en/java/ow32enen701j.exe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari