ExtendTube najbolja ekstenzija ikada. I to ne zato sto ju je nas covek napravio nego zato sto je stvarno mnogo dobra.
Nije ti palo na pamet da ti ekstenzije prave problem? Ocito da ti adblock sprecava ucitavanje slika.
Jeste nesto nepouzdanija bila verzija 11, ali manje-vise se sredilo. Proveri fles, meni su problem pravila 2 fles plugina, apsurdno da je moguce da istovremeno oba budu instalirana. Cemu ti sluzi taj youwatch, kad imas daleko boljih ekstenzija za youtube, a imas brate i history ako se logujes sa nalogom.
Proveri fles, meni su problem pravila 2 fles plugina"]Proveri fles, meni su problem pravila 2 fles plugina
I evo ja instaliram extendtube da probam o cemu se radi, prvi ekran kliknem na preferences, kliknem general i zabode opera...
Inace nije radilo par dana u google pretrazi ovaj novi toolbar, vidim i na forumu njihovom su se zalili ljudi.
Kad dva puta kliknete na tekst pre je izbacivao kontekst meni sada vise ne.
Probacu jedno dan dva da koristim firefox da vidim jel mogu da se naviknem.
Ja kada otvorim malo vise tabova 10,15+ dodje nekada i do 1.5GB zauzeca u ekstremnim situacijama i do 2GB
Netje da bidnedoduse, nesto je sporija od Chrome-a i FF
Naravno da ne misli na to, nego na ovo.Opera Links? Tools > Links. Na to mislis? Koju si korist nasao u tome.:trust:
Pretpostavljam da te mrzi da navedeš kojim pluginovima si to izveo?Ja sam napravio FF da mi izgleda potpuno isto kao Opera, jer i ja sve vise koristim FF nazalost. Opera mi sa 3 taba ako stoje duze od par sati zauzme 600MB rama sto mislim da je za jedan browser stvarno previse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari