Šta je novo?

Opera 11 - Final

Ja nemam problem. Pratio sam sada net limiterom i kad sam iskljucio tab i protok je pao na nulu. Ne istog momenta, ali treba programu vreme da isprati promenu. Svakako nije nastavio da ucitava.

Malo mi je cudno da neka aplikacija selektivno radi neke stvari. Kazem, evo na Opera forumu su rekli da problem postoji i da pokusavaju da rese. E sad, kako ga kod tebe nema, to ne znam. Ja koristim zadnju verziju.

Opet mi se sa ovom verzijom javio davni problem, da kad ugasim na primer stranicu sa youtube aktivnim, on i dalje nastavi da skida, iritantno.

edit: ne desava se svaki put, nisam skapirao neku pravilnost do sada, jos teze za prijaviti kao bug kad nije ponovljivo.

Eto, znam da sam video da se jos neko zali.

Ovde zbog nekog buga ili ko zna čega prilikom prelaska na nove servere nedosaju neke poruke

do sada sam za zaboravljene šifre koristio (kada se stranica, forum izmeni) Opera pasword recovery, međutim u poslednje vreme mi ne radi, verovatno su i wand.dat malo menjali, koji softver preporučujete za pregled wand-a.

i jos nesto, Google instant search od danas radi native u Operi, bez firefox maske....

link

Poslednja izmena:
Мени ради већ десетак дана, али лепо што је и званично:)

И баш кул изгледа нови скин.

ma ja pogresio datum :p od 15. juna je zvanicno proradio gogle instant search....

PO čemu se razlikuje Google instant search kak ose koristi

kako kucas reci dole se automatski izbacuje search results

Ne znam zasto, ali mene to malo nervira :D.

I ponovo nije indikator brzine otvaranja stranice fiksiran, nego se autohajduje. I ne detektuje stream flash videa kao download, vec se pravi lud. Jako me to nervira u Operi.

Ima li ko ideju...nikako da resim problem da me opera automacki uloguje pri pristupu stranicama- jednostavno ne funkcionise.
Nova instalacija nije pomogla (takodje ni upgrade na novu verziju)

kojim stranicama? da li na tim stranicama imas vise razlicitih naloga za login ili samo jedan?

recimo ovaj forum, da li te automatski uloguje ako si stavio da zapamti login za ovaj sajt?

npr. bench forum funkcionise, ali recimo ostale stranice ne- znaci pita da li da zapamti login ja potvrdim i sledeci put moram ponovo da ukucam pass i name...

a jeli mozes na tim stranicama pritiskom na ctrl+enter da se ulogujes?

Opera nema autologin nego wand passwords. Jedino ako forum podrzava "remember me". Bez toga potrebno je kliknuti na kljuc kod back i forward dugmica ili ctrl+enter

Meni se logovanje ne primi iz prvog puta nego moram da osvezim stranicu, mada samo na nekim sajtovima.

Jel zna neko sta se desava sa YouTube-om? Mislim da nije vezano samo za Operu, mislim da je u drugim browserima isto. U levom gornjem uglu se pojavi neki kao satic i klip blokira dok one ne okrene jedan krug i nastavi, iako je ceo klip ucitan. Smori brate, ne mozes pesmu da odslusas a da na svakih 20 sekundi ne prekine.

Satić je tajmer koji uploader može da ubaci u video, obično da te natera da pročitaš neku poruku ili nešto. Mislim da možeš da ga prekineš.

skinuo, za sad nisam primetio da nesto fali :p malo su doterali ovaj ruzni opera button...kad su predstavili ovaj novi UI, to mi je najvise smetalo ;p

da, verovatno ce biti finalni, sutra cemo videti ;o

cekaj, koja je razlika izmedju next 11.50 i swordfish 11.50? Ja sam mislio da je swordfish upravo codename za novu operu.

mislim da next ima ovaj novi redizajnirani skin featherweight

Vrh Dno