Tixon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.08.2008
- Poena
- 319
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
imam jedan problem sa operom nadam se da nisam omasila temu i da ce mi neko pomoci. do pre nekoliko dana sve je normalno radila i odjednom na primer kada udjem da saljem mail sa yahooa na sve one dugmice kao sto su attach, save draft, spelling. . . moze da se klikne ali na send ne moze kao da ne postoji,ali ga ima samo nece da ga oznaci to mi se isto na primer desava i kod fb-a kod nekih aplikacija. . . . uninstalirala sam i instalira i opet isto, sad sam instalirala i ovu opera 10 i opet to isto ne funkcionise. . . nadam se da sam uspela nekako da objasnim u cemu je problem jer nisam bas strucnai nadam se da neko zna sta je i da ce moci da mi objasni sta da uradim. . . hvala unapred p.s isto imam problem kao sto je neko ovde napisao da na fb-u takodje ne mogu na necijem zidu da ostavim komentar ali ne razumem kako je to resio, pa ako neko moze da pomogne i objasni mi po mogucnosti korak po korak
![]()
Tek sad sam ukapirao da se to dešava i kod mene. Znači ovaj prvi problem. Za drugi neznam jer ne koristim FB. Na Operi mi je sekundarni mail, pa sa njega nisam slao ništa od instalacije desetke. Rešenje je da se prebaciš na Mail Classic. Kod mene je to rešilo problem. Inače Opera zna da brljavi sa neklasičnim Yahoo mail-om.
Naravno možeš da probaš i Firefox.
:wave:
Poslednja izmena: