Ili ga prebacio Geminiju , da mu odradi za dz.48h?! Uradio outsourse indijcima 🤣
Ili ga prebacio Geminiju , da mu odradi za dz.48h?! Uradio outsourse indijcima 🤣

New research audits 8 LLMs including GPT-4o for personal data exposure, finding AI models accurately predict eye color, sexual orientation, and language for everyday EU users.
Znači, jedna od najjačih preporuka je Google Gemini, a Google se još ranije pozdravio sa etikom i dao Pentagonu njihov model na volju? Zanimljivo…🔄 PREPORUČENE ALTERNATIVE
QuitGPT preporučuje: Claude (Anthropic), Gemini (Google), kao i open-source opcije poput Confer, Alpine i Lumo. Claude i Gemini vode kao glavne destinacije migranata sa ChatGPT-a.
Po meni je velika stvar što smo postigli da pričamo sa mašinom. I da, zna mnogo, ali ne sve. Nema svijest kao u filmovima? Nema. Ali te razumije i može ti mnogo pomoći. Ako postaviš prava pitanja. Do sada najkorisniji softver koji smo napravili. Bez dileme. Ja se ne bunim.Znači, jedna od najjačih preporuka je Google Gemini, a Google se još ranije pozdravio sa etikom i dao Pentagonu njihov model na volju? Zanimljivo…
Iz mojih dosadašnjih iskustava samo sa ChatGPT i Geminijem, a koja su veoma mixed bag, sve to je još veoma nedovršen proizvod. To je samo LLM, a ne AI, koliko ga god oni koji ga prave i oni koji ga reklamiraju predstavljali kao AI.
"On February 27, ChatGPT competitor Anthropic refused to give the Pentagon unrestricted access to its AI for mass surveillance of Americans or producing AI weapons that kill without human oversight. Within hours, ChatGPT CEO Sam Altman swooped in and accepted the Pentagon's corrupt deal, putting us all at risk of lethal AI for the sake of his company's profits. OpenAI agreed to let the Pentagon use its tech for "any lawful purpose," including killer robots and mass surveillance."
AI može da ti bude koristan da naučiš da nešto radiš i da ti pomogne u tom radu, na primer da praviš web sajtove... Samo imaj u vidu da je nešto sasvim drugo (dobro) unovčiti to znanje i rad, pošto je konkurencija veoma velika. Ne ide ništa "preko noći", nego nekoliko meseci učenja pa onda je posle pitanje da li ćeš uspeti da unovčiš naučeno. Online kursevi i slično su budalaštine u 99.9% šlučajeva, bacanje para... Današnji AI može mnogo da pomogne, ali i da te odvede u totalno pogrešnom smeru.Dosta vremena sam koristio chat GPT, trolovao ga sa raznoraznim pitanjima, i onda sam skapirao da on mene troluje još više. Uvek mi daje "pozitivne" komentare vezano za mene itd što nema veze sa realnošću. Rekao sam mu da želim da budem miltimilioner, i da mi nabroji LEGALNE načine kako to da uradim, bez početnog kapitala (od nule) koristeći samo internet PC i Chat gpt. On mi je davao opširne odgovore, isprobao sam sve moguće varijante i varijacije i zaradio sam 0€ online.
Ok dao sam lakši zadatak, kako da zaradim 100 mil evra. - Isto kao prvi put sve fejk odgovori.
Spustio sam na 10 mil evra. - Sve isto, krompir.
Spustio sam na 1 mil evra - ništa
500k - ništa, 250k - ništa, 100k - ništa, 50k, ništa; ..... 10€ -ništa, 1 evro na 24h i to je ispalo ništa.
Znači isprobavajući sve moguće varijante, nisam zaradio 1€ za 24h.
I od tada ponašam se prema botu kao prema šljamu koji laže i troluje, vređam psujem a on se meni izvinjava...
Tako da je za mene chat GPT totalno beskoristan alat. Kažem da za mene nema korist jer se nisam ovajdio od njega. Gledam više od pola godine lažne video snimke na svim mrežama kako ljudi "prave pare" koristeći 3 stvari koje sam naveo, a u stvari sve je LAŽ. Prodaju maglu fake kurseve i scamuju ljude.
Da li postoji neki model chat GPT ili neki drugi AI, koji može da nauči korisnika kako da zaradi neke pare online? Nebitno 1 evro jedan evro samo da nije nula na računu.
Ovaj mi kaže da posedujem preko 100 skilova, a u realnosti 1 skil nisam uspeo da unovčim.
Dosta vremena sam koristio chat GPT, trolovao ga sa raznoraznim pitanjima, i onda sam skapirao da on mene troluje još više. Uvek mi daje "pozitivne" komentare vezano za mene itd što nema veze sa realnošću. Rekao sam mu da želim da budem miltimilioner, i da mi nabroji LEGALNE načine kako to da uradim, bez početnog kapitala (od nule) koristeći samo internet PC i Chat gpt. On mi je davao opširne odgovore, isprobao sam sve moguće varijante i varijacije i zaradio sam 0€ online.
Ok dao sam lakši zadatak, kako da zaradim 100 mil evra. - Isto kao prvi put sve fejk odgovori.
Spustio sam na 10 mil evra. - Sve isto, krompir.
Spustio sam na 1 mil evra - ništa
500k - ništa, 250k - ništa, 100k - ništa, 50k, ništa; ..... 10€ -ništa, 1 evro na 24h i to je ispalo ništa.
Znači isprobavajući sve moguće varijante, nisam zaradio 1€ za 24h.
I od tada ponašam se prema botu kao prema šljamu koji laže i troluje, vređam psujem a on se meni izvinjava...
Tako da je za mene chat GPT totalno beskoristan alat. Kažem da za mene nema korist jer se nisam ovajdio od njega. Gledam više od pola godine lažne video snimke na svim mrežama kako ljudi "prave pare" koristeći 3 stvari koje sam naveo, a u stvari sve je LAŽ. Prodaju maglu fake kurseve i scamuju ljude.
Da li postoji neki model chat GPT ili neki drugi AI, koji može da nauči korisnika kako da zaradi neke pare online? Nebitno 1 evro jedan evro samo da nije nula na računu.
Ovaj mi kaže da posedujem preko 100 skilova, a u realnosti 1 skil nisam uspeo da unovčim.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari