Der Schnitter
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 175
Pokvarilo ga društvo.
response = openai.ChatCompletion.create(
model=engine, # Specifies the GPT model to use, such as "gpt-3.5-turbo"
messages=messages, # Array of message objects with a role ("system", "user", or "assistant") and content
max_tokens=completion_tokens, # An integer representing the maximum number of tokens to generate
temperature=temperature, # A floating-point number that controls randomness in the output
)
Logicka pitanja nema teorije da resi i probleme. Moze da mikrooptimizuje postojece resenje...Ja sam gubio zivce sa prostim matematickim problemom kako sam ne bi racunao, ok obajsnim on svati i da pogresno i tako 2 sata gubim vreme, i ne vredi, na kraju za 5-6min sam izracunam sve i cao, pomogao mi je par puta ali ima tu jos posla i to dosta
Jedna od razlika je to sto chat gpt cuva chatove a bard ne, meni cuvanje znaci, imam dosta cetova gde sam pitao za pojasnjenje raznih sistema i masinskih sklopova. Znaci mi sto mogu uvek da se vratim i opet iscitamNiko ne pominje Google bard koji je startovao u experimentaloj fazi i dele se pozivnice.
Za sada deluje vrlo dobro, i dosta stvari mi je odgovorio bolje nego chat gpt.
Bard kaže da podržava govorni input na engleskom jeziku, ali da je u planu podrška i za ostale, i jako dobro pretražuje internet.
Trenutno radi samo web aplikacija ali je u planu integracija sa Google asistentom
Probao sam ga preko telefona i vidim nema istorije, pitam ga da li cuva chatove i on mi odgovori da ne cuva i uzme kao primer chat gpt koji cuvaCuva bard chatove, i za razliku od ChatGPT ovde imas i istoriju, i sad vec mogu slobodno reci da je u svemu bolji.
Pogledajte prilog 404234
ChatGPT can now browse the internet to provide you with current and authoritative information, complete with direct links to sources. It is no longer limited to data before September 2021.
WolframAlpha?Ja sam gubio zivce sa prostim matematickim problemom kako sam ne bi racunao, ok obajsnim on svati i da pogresno i tako 2 sata gubim vreme, i ne vredi, na kraju za 5-6min sam izracunam sve i cao, pomogao mi je par puta ali ima tu jos posla i to dosta
Ne nerviraj se nego koristi Bard, bolji je i besplatan.Jel ovo fora da nas nateraju da plaćamo ChatGPT4 ili je free ChatGPT opasno počeo da troluje, da ne kažem trokira?
Ranije jeste grešio u nekim stvarima, ali je bar umeo da prebroji broj redova, sada mi vraća istu grešku više puta iako mu skrenem pažnju gde je tačno greška. Kao da me, da izvinite, zajebava.
Jel isto tako i kod ChatGPT4, ovaj što se plaća? Jel i on degradirao družeći se sa homo sapiensima?