Šta je novo?

OpenAI ChatGPT

Meni bilo dosadno malo pa sam ušao na chat gpt.

Razradili smo scenario za film sa puno humora. Nisam sačuvao jer svakako svakog dana može lepo da smisli sve kako mu ti daš smernice.

Stvarno zgodna stvar za nekog ko ima ideju a ne zna kako da je sprovede.

P.S: ne pišem scenarije za film, samo sam se igrao.

vidi vidi, pokazuju i ljudske osobine?

Prilozi

• librewolf_Tq2NpRuQ4A.png
    librewolf_Tq2NpRuQ4A.png
    19.1 KB · Pregleda: 77
  • librewolf_JqLYqBpqM8.png
    librewolf_JqLYqBpqM8.png
    46.1 KB · Pregleda: 79
Kako sam otkazao pretplatu tako kao da mi se i server promenio. Odjednom je ljubazan, probao sam ono sto nije mogao zadnjih nekoliko puta da mi zavrsi i uradio mi je iz prve. Kao dva brata blizanca, jedan normalan, pomaze ti a drugi te otvoreno podhebava i sve kontra.
Eto, to je nesto sto me izludjuje kod ChatGPT-a, ne mozes da ocekujes konstantnu uslugu. Nikad ne znas sta ce da ti zapadne taj dan.
Nekada mi zavrsi posao iz prve za 10 minuta, ustedi mi vreme i dan mi je laganica, nekad mi dodje da polupam i komp i sve.

Evo da objasnim sta sam mu zadao da mi uradi. Ubacim mu fakturu i packing list da gomilom stavki i treba da mi napravi exel, sve podatke da vuce sa fakture i samo neto tezinu sa packing liste. Imam neke fakture koje su u cudnom formatu i ne moze da se konvertuje pdf u exel kao sa drugim. Uglavnom mi to uradi jako brzo. Nekada nema sanse i zahebe sve sto moze.
Prekjuce sam mu 4h objasnjavao sta da uradi i nema sanse. Radio sam to kuci posle, rucno. Juce otkazem pretplatu i 10 minuta pred kraj radnog vremena hajde opet da probam. Ubacim fakturu, kazem mu sta da uradi, on uradi iz prve i stavi mi i neto tezinu. Ja proverim podatke, sve je tacno, nije nalupao brojeve. Pitam ga odakle je vukao te podatke kada mu nisam dao packing listu, kaze, pa izvukao sam iz fajlova koje si mi juce davao.
Maaaaalo je reci da je frustrirajuce. Zreo sam za odmor, izgoreo me je.

vidi vidi, pokazuju i ljudske osobine?
Koliko vidim ovo je sa slika Gemini - Google AI Studio, ljudi će pomisliti da govoriš o Chat-GPTu, pošto je njegova tema. Zna i Gemini da radi gluposti, ali dok mu ne daš vrlo precizan upit. Onda je prilično precizan. Ja idem na OpenRouter malo da testiram Grok 4, javiću na njegovoj temi utiske.

yup, Gemini. ne postoji odvojena tema za njega ;)
podešen je bio na 2.5 pro model i sa 0 temp i top-p i 32k thinking budžetom...
prompt je bio prilično jasan.

ume da zabrlja...

probao sam grok 4 i koristim ga za dž kao i ostale premijum modele preko expanse-a....
glup je i dalje, Gemini mnogo bolje prevodi tekstove na teorijskim principima.

Nazad
Vrh Dno