Šta je novo?

ONN 4K Pro

milirad

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
630
Imam već par meseci ovaj Android box i do sada nisam imao primedbe na njegov rad. Međutim juče sam hteo da instaliram rts-ovu aplikaciju rts Planeta i kada sam otvorio Play Store ispisala mi se poruka da ta aplikacija nije dostupna za ovaj uređaj. Nigde je nisam pronašao ni za sideload. Na Yettel-ovom box-u je instalirana, ali na ovom neće. Šta sad?

Jel uspeo neko da doda onn 4k pro u google home? Imama ga kao lokalni uređaj, al ne mogu da ga dodam u moje uredjaje.

Zamenio fireTV 4k max sa ovim uredjajem. Na prvu ruku deluje mi da je malo brži, interfejs daleko čistiji i sto je najbitnije dv fajlovi rade kako treba (ljubičasti problem sa firetv i kodiem). Podesavanje daljinskog proslo bez greske. Ko ima mogućnost da mu neko donese, za 50dolara top kupivina.

Prilozi

• Screenshot_20250601_134830_Home.jpg
    Screenshot_20250601_134830_Home.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 37
Jel uspeo neko da doda onn 4k pro u google home? Imama ga kao lokalni uređaj, al ne mogu da ga dodam u moje uredjaje.

Zamenio fireTV 4k max sa ovim uredjajem. Na prvu ruku deluje mi da je malo brži, interfejs daleko čistiji i sto je najbitnije dv fajlovi rade kako treba (ljubičasti problem sa firetv i kodiem). Podesavanje daljinskog proslo bez greske. Ko ima mogućnost da mu neko donese, za 50dolara top kupivina.
Može li EON smart app da radi na njemu, kako menja kanale ako može, na plus minus ili akrobacije?

OTA или мора "гимнастика"? 😁

Ипак преко ваздуха

1000004710.jpg

Poslednja izmena:
Bez gimnastike, prolazi normalno. Ja sam ostao bez zvuka nakon ažuriranja, medjutim vratio se kad sam "obrisao" pa ponovo dodao kontrole za zvuk. Koristim isti daljinski da preko ir kontrolisem zvuk direktno na zvucnicima.

Mozda imam opciju da uzmem onn 4K Pro, umesto google chromecast with google tv.
Od aplikacija koristim: EON, IRIS, stremio, hbo max, rts planeta.

Da li ima smisla menjati?

Jači i bolji je onn 4k pro od tog Chromecasta
e sad da li menjati zbog toga....

Najveći benefit onn 4k pro je što ima Google asistenta a to ovde izgleda jedino ja koristim

Nisi jedini, ja imama onaj home mini u spavaćoj. Tako da je jedan od razloga upravo asistent. Samo sto nikako ne mogu da ga dodam u google home. Stoji mi kao lokalni uredjaj, al ne mogu da ga ubacim u "kuću" i prostoriju.

Прескочили га јер га нема. Боље речено - није намењен за корисничку употребу.
Такође, прескаче се верзија 15 и иде се одмах на 16.

Смарт тјуб ради без проблема. Систем пријављује да можда апк неће радити јер није за андроид 14, али све функционише најнормалније.

Molba ne znam gledajući YouTube nešto sam zeznuo više neće zarad testa da se telefon ukopča preko hot spota, da li može pomoć za aktivaciju preko mobilnog, imam expres vpn a Onn plus samo što nije stigao mngo hvala može i na pp

Ај` полако понови питање или шта је већ.

Ај` полако понови питање или шта је већ.
Evo ovako radio po YouTube uputstvu medjutim moj lap top nece da bude hot spot jednostavno ne radi, možda sam zeznuo dok sam radio po You tubu
Elem sad ako je moguće da probam preko mobilnog imam express vpn i Samsug telefon i jedan Iphone 12
Eto a ako ne uspem onda ako neko hoće da mi aktivira a način zahvaljivanja odavno rešen od kad su Feničani izmislili novac 😂

Aли ШТА си радио по јутјуб упутству? Ажурирао бокс?

Poslednja izmena:
Vrh Dno