:d Bas lepo to s tim ubrzanjem ! Malo ste me zbunili jer ja to ne gledam nikad tako, nego po final gear odnosu, ali sad sam pogledao i tako i vidim da je maksimalno ubrzanje koje je moguce sa Audi-(j)em 7.30s, a ja sam sa svojim setup-om bio negde na 7.55s ! :S:
Camber F-2.4 R-5.6, trosenje guma sam poceo da osecam negde oko osmog kruga a od desetog je bas bilo problema...to na osecaj, posto mi to prikazivanje nije ukljuceno.
Stvarno mi je malo nejasna ova dominacija Alfe u nasim voznjama, posto u nekim drugim ligama koje sam gledao i pratim Alfe nema nigde ! U Simchallenge ligi dominiraju BMW-i ali uz tesnu konkurenciju Audia, dok se F1RST prakticno pretvorio u Audi Cup, nakon par prvih trka.
Ocekujem inace, citajuci razne komentare, da Evolution nesto dosta znacajno promeni po tom pitanju. Mislim da ce olaksati voznju BMW-a, poboljstai Alfu i mozda "ubiti" Audi jer je ta situacija sa njim stvarno malo smesna, ako nista drugo zbog realnosti simulacije posto A4 nikada nije ni ucestvovao u ETCC trkama !