Šta je novo?

Online voznja, anyone ?

Svima nama je trazio update za vecinu staza,skina obavezno nije mnogo velik 3-4MB,pa dodji da djiramo,nema tebe,Drivera,Nebojse,Tom-a a od vas sam ponjavise ocekivao

Calibra 4WD je napisao(la):
Svima nama je trazio update za vecinu staza,skina obavezno nije mnogo velik 3-4MB,pa dodji da djiramo,nema tebe,Drivera,Nebojse,Tom-a a od vas sam ponjavise ocekivao

Ja vucem neku povredu noge i moram rano ujutro da idem na terapije, pa ne mogu da se igram tako kasno kao vi. Svratim ja s vremena na vreme da vidim jel ima nekoga na F1rstu...

Nego jel ima neko link za taj CDTP mod? Ja ne mogu da ga nadjem, odnosno skinuo sam neki CDTP HiRes pack koji sadrzi samo slike, ocigledno je to samo neki apdejt.

Poslednja izmena:
ftp://www.hsw.hu/f1challenge/Mod/CTDPHQ03.rar

Evo ga link za CTDP. Vredi svih 156MB. Ko moze neka obavezno skine. Izgleda da su ovi ipak odlucili da dodaju malo gume na one tramvajske tockve iz RH (ko je vozio bec TC zna o cemu pricam). Ima i neki update za CTDP ali izgleda da taj server trenutno ne radi a ja nemam drugi link. Anyway evo ga i taj pa ako proradi:
ftp://ftp.gamesurf.de/pub/pc/rennspiel/racingmag/ctdp/f1challenge/CTDP2003_Patchv1.1.rar

Ajde ako je neko raspolozen za voznju ovoga bez pomoci (umesto RH) neka se prijavi.

Hoce li izaci GTR za F1CC on je bio odlican na 2002-ci a dosta su brzi automobili taman na sredini izmedju ETTC i F1

Pa GTR za F1C postoji odavno i podrzan je na f1rstu.

Postoje cak dve verzije: prvu je negde sredinom prosle godine izdao izvesni Xzibit-A i to je bilo prava oluja u "zajednici" jer je covek uradio konverziju bez odobrenja SBDT-a, pa su svi smatrali da je u pitanju kradja. Drugu verziju je izdao ove godine neki italijan, kazu da je bolja, nisam probao a i nisam siguran da moze da se vozi na f1rstu. Problem je sto fizika u Xzibit-A verziji nije ista kao u originalu. Prva, koju sam probao, je mnogo laksa, gotovo arkadna. Ljudi su napravili patch sa konvertovanom originalnom fizikom, a pre neki dan je i sa Xzibit izdao patch sa nekom novom fizikom...ali opet ne znam kako ce f1rst da reaguje na sve to i sta je ustvari podrzano. Ako uopste prepozna automobile, pretpostavljam da nije problem ako bi svi imali instaliran taj patch.

To je sve interesantno kao alternativa dok se ne pojavi WGTS, to je prakticno isto sto i GTR, Viperi, Porchei i tako to, a autori su isti ljudi koji su napravili ETCC. To je ustvari njihov glavni projekat a ETCC je bio samo proba i ostrenje zuba. Ja licno ocekujem od toga jako mnogo s obzirom na kvalitet ETCC-a, ocekujem da ce to biti i najbolji mod ikad napravljen.

http://www.xzibitaprojects.net/f1c9902/fiagt2002/fiagt2002xspec.html

Drap, a koji je ovo mod u ovom linku. Da pustam da se skida ili ne?

ima li nekog da vidim da li ovo funkcionise,
naime digao sam host bench proba/peca, pa ako je
neko online da se prikljuci da vidim kako ovo radi
pozdrav

Manica dolazim ja za koji minut sacekaj me,a dodjite i vi ostali ako ste raspolozeni
P.S Kad treba da izadje taj WGTS,poprilicno obecava

A sta mislite o tome,da kad izadje F3 Euroseries mod,organizujemo jednu domacu ligu,sa recimo 6-7 vozaca....Bilo bi stvarno kul!!!

Ajde ko je za,neka digne dva prsta :d

Ja se javljam da uradim sajt za ligu... ,)

Mene ne racunaj dok ne predjem na nesto brze od 14.4K. :mad:

MA ajmo ligu i za ETTC i F1 meni se extra vozi,OPASNO sam se navikao

Drapine i MArko jednopitanje za vas ,jel ima sanse da se sad ukljucim u neku od stranih liga u kojima vi vozite ili neku drugu?Ako se budete prijavljivali za jos negde obavestite me hocu i ja da se oprobam u njima.I daj da se dogovorimo o nekoj nasoj ligi!!!

Ljudi jel se vozi veceras?

Sto se lige tice, odlicna ideja smo treba odretiti dan i vreme, npr. jednom nedeljno kad se vozi trka a ostalih dana u nedelji se vezba ta staza npr.

Poslednja izmena:
Drapine i MArko jednopitanje za vas ,jel ima sanse da se sad ukljucim u neku od stranih liga u kojima vi vozite ili neku drugu?Ako se budete prijavljivali za jos negde obavestite me hocu i ja da se oprobam u njima.I daj da se dogovorimo o nekoj nasoj ligi!!!

Sto se tice f1rst liga, mozes da se ukljucis kad god zelis. Ja sam se u ETCC ligu uklucio tek u petoj trci...nemas neke sanse za sakupljanje bodova ali sta ima veze. Danas su bas pocele kvalifikacije za novu trku koje traju do 15.03 a staza je Mantorp Park. Dovoljno je da prvo odlucis koja ces kola da vozis, posle vise nema zamene, i da hostujes sam sebi sesiju "League Race". Sistem ti daje 15 minuta warm-up i zatim 3 kruga kvalifikacija. Kad zavrsis i zatvoris sobu, rezultat ce automatski biti prenesen u bazu..i gotovo, najbolje vreme koje si postigao je registrovano. Zatim se svi ucesnici, kad se kvalifikacije zavrse dele po ostvarenim vremenima i vremenskoj zoni. Vidis na sajtu u kojoj se trci takmicis ( obicno po 6 vozaca ) i odes na f1rstov forum gde se dogovaras sa ostalima iz tvoje trke o datumu i vremenu.

U ETCC ligi ima sada oko 100 ucesnika, ja sam otprilike negde u zlatnoj sredini po vremenima...posto smo nas dvojice otprilike tu negde, verovatno bi bio i ti.

Osim ETCCa u toku su lige za RH, DTM i MCO. http://leagues.f1rst2.com/

Poslednja izmena:
Drap jel se takmicis samo u ETTC-u i jel imas plan da se takmicis u nekom novom modu ako bude pocela liga za njega?
Marko u kojim se ligama ti takmicis?Pitao si me pre neki dan da se prikljucim tvom timu,jel vazi ponuda i dalje?

I odgovorite jel ste raspolozeni za Domacu ligu taman bi nas bilo oko 10-ak

Poslednja izmena:
e ovako.....Za sve koji zele da se ukljuce,(primamo i dvoje na 56k),evo sajta lige koja bi trebalo da pocne,i ja sam organizator... www.freewebs.com/wstcc

A tebe CALIBRA sam pitao da se prikljucis mome timu kao vozac F3 sampionata,naravno kad mod izadje...

Moze F3 sampionat zvuci dobro,ali ko ce da ceka da izadje mod vozi mi se ODMAH!!!
A jel vozis neku F1 ligu,ili neki mod sada trenutno?

Poslednja izmena:
http://racphoto.com/Sports/Indy/Portland01/IMG_7058-ed.jpg

Ljudi,sad imam stvarno velike novosti!!!

Prije jedno mesec dana,upoznao sam se preko MSN-a sa jednim Englezom,koji mi sad pomaze da dovrsim bolid za 2004-tu sezonu.E sad,on meni kaze da je veliki prijatelj Daria Frankitija (Dario Franchitti,poznati vozac CART serije),i da ga poznaje od 14-te godine...U pocetku sam mislio,lozi me tip :bottle: ,ali kad ga je pozvao preko MSN-a da nam se pridruzi u razgovoru....Mojoj sreci nije bilo kraja...Obecao je i neke "specialne" fotke za sajt moga tima,a i kako sam kaze mnogo mu se dopada ideja,jednog "online" tima,tako da ce sajt cesce posecivati,i saradjivati sa nama :D :D :D :D :D

@Calibra:F3 mod ne znam kad ce tacno da izadje,a ja trenutno nastupam u F1 sampionatu,evo sajta www.srwf1-live.tk

Pozdrav,idem malo da se "smirim" :party: :bottle:

edit by driver : dal si bre lud sa onolikom slikom :), dovoljan je link..

Poslednja izmena od urednika:
Koji trip,daj pitaj ga da provoza sa vama koji krug da vam iskreno kaze koliko su ove igre stvarno simulacije,a i da vidis kako ce se sanci za virtuelnim kokpitom.
Inace Franketi i Dzunkiera su mi omiljeni "prekookeanski" vozaci,pozdravi ga i od Bench zajednice

pa ne znam bas da li ce provozati sa nama,jer covek je zauzet...A nas bolid za 2004 bice baziran na njegovom,iz 2002 sezone,zelen sa "KOOL" sponzorima.

Ako neko naleti, ja sam na f1rst-u do 24h, pa da odvozamo neshto

zarazno ovo bre :mad:

Elem probao sam sinoc ETCC, za sada mi se LFS cini nedostiznim. Probao sam BMW bez pomagala, osim clutch i antilock za kocnice (nema sanse kociti na tataturi a da ne blokira) i vrlo je nezgodan za kontrolu pogotovu sto nemas predstavu kada ce da ti pobegne rep. U LFS je to lepo uradjeno iako ne mozes da oseti mozes po skripi guma da provalis. FWD su lepo uradjeni (Alfa, Honda) samo da su zvuk malo ispeglali jer mi se desava da cujem neko zujanje i ocekujem kola u repu a u stvari nema nikoga. A i nekako je cudan s obzirom da sam gledao ETCC.

Posto se ne javljate za ligu ajde da pokusam da organizujem solo trku za CETVRTAK 11.03.2004 u 22h na F1RST-u chat grupa Serbia Racing(nek je formira ko dodje prvi ali bez passworda) a room ce biti kao i uvek BENCH a sifra peca(malim slovima).
Moj predlog je da vozimo po 1trku F1 i ETTC-a na stazama koje vec znamo i imamo skinute(Melburn ili A1),practise samo 15min tek toliko da se skupimo i zagrejemo i odmah QUAL od par krugova pa onda trka.Takodje bi bilo bolje da prvo djiramo F1 jer je mnogo brzi,lakse se navici na spori ETTC posle nego li obrnuto ETTC pa F1.

Ocekujem da se doci oni koji su do sada bili redovni,a SVI OSTALI ste pozvani:
1.Drapin
2.Marko Popovic
3.Soko(ali nemoj na GPRS kumim te)
4.Sas
5.Nemanjas
6.d(Dusan-ne znam njegovo ime na forumu)
7.Sir Oliver
8.Ja

Znam da ce biti problem(ako svi dodjete) hostovati toliko ljudi ali se mozemo podeliti u 2grupe A i B.
Ako neko zeli da da neki bolji predlog ili da izmeni moj neka postuje cim pre da bi ljudi znali kako i kad igramo,ja sam predlozio cetvrtak da bi ljudi imali 2dana da organizuju vreme i da malo uvezbaju stazu,a iprvo vece okupljanje je bilo bas prosli cetvratk u 22h.
P.S I provezbajte malo staze dnas i sutra pre trkanja da bi napravali sto bolja vreman i ucinili trku zanimjlivijom,HVALA!!!!

Meni vise odgovara oko 23h, ali nije toliko vazno. Kad mogu ja cu doci. Ovo postaje veoma interesantno. Pozdrav svima.

SirOliver je napisao(la):
Meni vise odgovara oko 23h, ali nije toliko vazno. Kad mogu ja cu doci. Ovo postaje veoma interesantno. Pozdrav svima.

Mnogi ma ne odgovara 23h jer rade sutra pa ne mogu tako kasno da djiraju,sto se mene tice moze ali mislim da vecini vise odgovara 22h.
P.S Ja sam veceras na F1RST-u posle 23h(cim mi ode riba :banana: :eyebrows: ) pa ako neko bude u prolazu nek navrati

Samo da javim da je F1ST opet updejtovan,spremite se za novih skinutih 4MB.Jel moguce da svaki put mora da se DL ceo program,a ne samo patch,valjda su toliko sposobni?!?!?!

Vrh Dno