Calibra 4WD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2002
- Poena
- 680
Svima nama je trazio update za vecinu staza,skina obavezno nije mnogo velik 3-4MB,pa dodji da djiramo,nema tebe,Drivera,Nebojse,Tom-a a od vas sam ponjavise ocekivao
Calibra 4WD je napisao(la):Svima nama je trazio update za vecinu staza,skina obavezno nije mnogo velik 3-4MB,pa dodji da djiramo,nema tebe,Drivera,Nebojse,Tom-a a od vas sam ponjavise ocekivao
Calibra 4WD je napisao(la):Hoce li izaci GTR za F1CC on je bio odlican na 2002-ci a dosta su brzi automobili taman na sredini izmedju ETTC i F1
Calibra 4WD je napisao(la):Svima nama je trazio update za vecinu staza,skina obavezno nije mnogo velik 3-4MB,pa dodji da djiramo,nema tebe,Drivera,Nebojse,Tom-a a od vas sam ponjavise ocekivao
Lukija je napisao(la):Mene ne racunaj dok ne predjem na nesto brze od 14.4K.![]()
Calibra 4WD je napisao(la):Drapine i MArko jednopitanje za vas ,jel ima sanse da se sad ukljucim u neku od stranih liga u kojima vi vozite ili neku drugu?Ako se budete prijavljivali za jos negde obavestite me hocu i ja da se oprobam u njima.I daj da se dogovorimo o nekoj nasoj ligi!!!
nemanjas je napisao(la):Ahhh. Avatar od stila!
manicic je napisao(la):zarazno ovo bre![]()
SirOliver je napisao(la):Meni vise odgovara oko 23h, ali nije toliko vazno. Kad mogu ja cu doci. Ovo postaje veoma interesantno. Pozdrav svima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari