A
agor
Guest
Marko,da...se znaeme...trebase da vlezam vo tvojata liga ali poradi losa konekcija ne me pustia.
Do kade e onaa staza od beograd?
Do kade e onaa staza od beograd?
To mu dodje kao trening, i to sa preponama :dCalibra 4WD je napisao(la):P.S Veceras od mene nista,moram da se dijram malo sa ribom
Calibra 4WD je napisao(la):Milose samo napred prikljuci nam se stvarno je mnogo dobro zezanje a ima i jako ozbiljnih duela.
Kad se malo Drapin uvezba,tj privikne na F1 i SaS bude u formi bicemo kao Ferari,Wiliams,Mclaren i Reno.
P.S Veceras od mene nista,moram da se dijram malo sa ribom
drapin je napisao(la):Lepo sto se ekipa siri, da ne bude ceo ovoliki thread na 6-7 ljudi.:smoke:
Sta je od te dve cifre koje si naveo upload a sta download ? Za hosta je upload mnogo vazniji od downloada, 512 up bi bilo fenomenalno ali ako je 128 up onda mu to dodje kao i ISDN, a to vec imamo...jos je ovo i mnogo dalje, a i hopsovi verovatno isto uticu.
manicic je napisao(la):Ocu, evo i volan cu ponovo da kupim![]()
Nego mozes li mi narezati sve potrebno... vidim tu si u blokovima
pozdrav
Calibra 4WD je napisao(la):Drap ja mislim da kad Marko hostuje ukljuci samo jedan kanal pa je to 64k a ne 128k.
Mozda se prezivas Lonce? Ili Cinija? Tako nesto.Calibra 4WD je napisao(la):... prvo da smislim osnovni zakon,grb i himnu,pa autonomija...
soko je napisao(la):Znali neko (drapin) kako voziti one dodatne staze off-line?
Logicno je da mogu da je vozim i off-line ali je nema na onom ekranu za izbor staze, Npr: laguna, lime park, daytona, le-mans, sardian. Imam te foldere i na f1rst-u mogu da ih hostujem ali iz same igre ne mogu da ih izaberem. I jos nesto: Nordschleife ne postoji za auto-download, skinuo sam je rucno (ne secam se odakle) ali dolazi bez ikakvog redme fajla pa ne znam kako treba da se zove folder u koji treba da je raspakujem. Probao sam Nordschleife i The Ring ali mi f1rst i dalje prijavljuje da je nemam. Pitanje je u koji folder treba da je raspakujem da bih mogao da je vozim?drapin je napisao(la):?...pa ako mozes da je vozis online sigurno mozes i offline. Nesto se secam da je bilo sitnijih problema sa online instalacijom nekih ovalnih staza koje nisu htele da rade ni online nakon automatskog downloada na f1rstu, ali to je vrlo retko...
E jedino ako si hteo da pitas kako da ti staza koju si online instalirao za recimo RH radi offline u ETCC, takve kombinacije razne ?
Calibra 4WD je napisao(la):...(da mi malo iznervirate MArka,pa da se kreshne u neku ogradu)!!!
drapin je napisao(la):Inace da prijavim da smo i sinoc bili dezurni, nas cetvorica ukupno, svi sa losim linijama, pa sam ja pokusao da hostujem na 56K dial-up ( digitalna centrala, ona nova sa dvojkom ) i ustanovili smo da je i to moguce ali da je maksimum 3 vozaca. U practice i qualy je moglo i sa 4, ali kad je pocela trka niko vise nikoga nije video...sve dok jedan od ucesnika nije odustao i izlogovao se, nakon cega je sve do kraja proslo glatko.
Jedna mala anekdota,a ustvari jedna pohvala za F1 Challenge:
Tokom druge trke na A1 SaS ze zaneo tamo kod spustanja u poslednju krivinu pre cilja i umesto na stazu, u samu krivinu, uleteo covek u boxove ( ko poznaje A1 razumece kako je to lako...), pobio sve zivo u boxovima, slupao kola, jos zaradio stani/kreni kaznu i naravno odustao.E sad on to sve pise na ekranu...ja pocinjem nezadrzivo da se smejem :laugh: , gubim totalno koncentraciju i posto sam imao veliku prednost u odnosu na treceg vozaca Dusana, odlucujem da svratim do boxa da vidim ima li u F1C krvi do kolena kao u Quake-u
i na sta lici taj jadni BMW koji je vozio
...ali...ne usporim na vreme i dobijem i ja stani/kreni kaznu. :S: To se sve desava 2 kruga pre kraja i nakon izlaska jos uvek imam nekih 16 sec prednosti...pa ja tako "genijalno" odlucim da kaznu odradim u poslednjem prolazu, umesto da prodjem kroz cilj da udjem u box, odradim kaznu i prakticno pobedim u boxu. Medjutim :d ...zeznem se malo u proracunu i Dusan prodje kroz cilj 2 sekunde pre nego sto meni istekne kazna. :smoke:
E sad, pohvala ide programerima EA koji su voznju tako lepo odradili pa je F1C sve te moje namere shvatio, omogucio da ih realizujem, obracunao sve kako treba...sve kao da je u stvarnosti. Dobra simulacija !![]()
Ovo i ja da potvrdim, svaki put kad sam tamo svratio bio je uredno tuSaS je napisao(la):Ovo ne vazi za Drapina posto covek ne spava.
:type:
SaS je napisao(la):Inace mislim da bi bilo dobro da se vozi max 2 termina nedeljno a ostalo vreme da se vezba cisto da bi rasla napetost a i da se ekipa nebi osipala. Ovo ne vazi za Drapina posto covek ne spava.
:type:
SaS je napisao(la):Ideja je OK, samo nemoj nedelju ipak dosta ljudi radi. Na primer cetvrtak i subota, mada subota calibri ne odgovara. Probaj DTM, on ti je izmedju F1 i ETCC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari