Šta je novo?

Online fimovi problem.

mdshare

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
320
Nece na tabletu da mi ocitava online filmove trazi flash plaey i ja skinem 11.8 verziju i instaliram i on i dalje trazi flash player,zna li neko u cemu je problem?

Koji sajt, koji browser, koji OS? Generalno najbolje je da instaliras neku aplikaciju za stream filmova.

flash bi trebao da radi iz onog stock browsera
ja sam juce gledao naxi kamere da preko stock browsera

android 4.1.2 ,Chrome je pretrazivac,a pokusao sam sa sajta www.film-club.net .koju preporucujes aplikaciju?

Poslednja izmena:
JB, Chrome i flash nisu najbolji drugari. Probaj Firefox ili Dolphin Browser HD, sa njima bi flash trebao da radi. Od aplikacija meni su najbolje Video Mix pro i Show Box.

ima flash na sajtu...

nece da radi ni na dolphinu ni firefoxu..jednostavno ne radi stram tipa na filmovizji..udjes na stock browser ono ti trazi javu...udjes na chrome trazi ti flash itd..nemoguce je

Pretpostavljam da je taj flesh na sajtu za pc? Ne za android uredjaje?

Sve sam ovo probao i nece,ali sad me zanima druga stvar kad skinem film na komjuteru sa prevodom i stavim ga na fleshku,film mogu da pustim ali prevod ne ima li za to neko resenje,neka aolikacija ili sta vec?

film i prevod moraju da imaju isto ime ja mislim i da ih pustas preko mx playera

Bs player ucitava sam ako su u istom folderu i pod istim imenom, cak i ako nemas prevod pokrenes film sa BS-om i ukljucenim netom i on ce ti sam naci prevod pokrenuti ga, treba samo da mu podesis jezike za koje da trazi. U VLC playeru moras sam naknadno da ucitas prevod i nije obavezno da bude pod istim imenom niti u istom folderu. Prednost VLC-a je sto cita mnogo vise codeksa nebaguje se audiom u pojedinim filmovima kao BS. MX je isto dobar ali ja ga nisam nesto mnogo koristio pa nemam bas nesto iskustva sa istim.

Nazad
Vrh Dno