Šta je novo?

Online dijagnostika - iPhone

Treba da se očisti malo bolje. Slobodno sa iglicom u dubinu, ne gore / dole.

Istyle ponovo bez licence? Ne mogu da prihvate telefon na servis bez računa.

Nikad iStyle nije bio bez licence.

Tako da postoji neki drugi razlog zašto se telefon nije prihvatio bez računa.

Mene zanima koji bi to razlog bio?
Mnogi kupuju telefon od preprodavaca na KP racunajuci na tu jednu godinu internacionalne garancije i nemaju racun.
Pa cak i ovi sto kupuju od operatera,dobijes ugovor,ali ne i racun (ako placas na rate,sto mnogi cine),pa me zanima koja je svrha njihovog servisa onda?

Pa ne treba ti racun,to ti je covek i rekao,davno. Sad ti je rekao da je nesto drugo problem,treba videti sta. Cak ni za zamenu,Istyle nije trazio vlasnika.

MTS ne izdaje račun, ne može da ima račun. Uopšte ni ne traži se račun za itnternacionalnu garanciju.
Servis iStyle ne može da prihvati telefon bez računa, dok je u ProMobi prihvaćen bez problema.
Nešto kod ovih ne štima, znam da su jedno vreme bili bez licence i to je dobro poznato, šta se sada dešava ne znam.

Ne znam kako možete da tvrdite tako nešto za licencu kad čovek koji je na jako visokoj poziciji kod njih kaže da to nikad nije bio slučaj.

MTS ne izdaje racun.
Ne znam za licencu ali je bio jedan period kad im servis nije radio uopste,i to nije bilo bas kratko i tad su sami upucivali na macolu. Nije se govorio tacan razlug,ali verovatno na to misli @alter .

Ako me sećanje služi nije više Miki kod njih ima neko vreme :)
Moguće, ali je u tom periodu za koji oni pričaju bio.
Možda ja grešim naravno, izvinjavam se u tom slučaju, ali verujem da je čovek upućen i nema razloga da laže.

Nisu imali licencu dugo vremena, otpušteni radnici i zatvoren servis je bio dugo vremena. Ponovo je servis vratio licencu ili šta god (govorilo se da su izgubili liencu) kada su otvorili novu radnju i servis je bio isključivo u TC Ušće. I sada očito neki problem ima.

Pojavio mi se green tint na 15 pro max-u. Force restart za volume up, down i power nije pomogao. Ima li mu pomoći ili je ekran otišao?

Možeš jedino da još odradiš clean install i probaš, ali je velika verovatnoća da mora u servis.

Pretpostavio sam, jer je zelenkaste boje čak i boot ekran kad se samo jabuka vidi. A garancija mi je istekla 17. maja, verovatno nije ni isplativo da menjam ekran ako je do njega.
Imate li preporuku za servis, može i na pm.

Imaš sada gomilu ekrana kompatibilnih i oled i lcd ako ti je original skup.

Moracu malo da razmislim pa da vidim sta raditi dalje, vucem na stranu da uzmem nov telefon a ovaj da prodam nekom servisu ili slicno. Ali u svakom slucaju naravoucenije, apple care obavezno za sledeci telefon.

Nazad
Vrh Dno