Šta je novo?

Online dijagnostika - iPhone

Van ovlašćenog teško da može da se dobije originalna kamera, osim ako se ne skine sa nekog za delove ali to pretpostavljam da niko ne radi

To zapravo svi rade jer je to jedini način da imaš kameru kao rezervni deo. Nema kopija, ne može da se kupi original, tako da samo ostaje da se uzimaju delovi iz drugih telefona. Cena je inače oko 120€ pa pretpostavljam da varira od servisa do servisa.

Još bolje onda što nema kopija.
U tom slučaju bih nosio ili u ovlašćeni servis ako nije cena problem ili u suprotnom u iService iz NS iako su možda malo skuplji ali mi deluje da lepo i stručno rade svoj posao.

Još bolje onda što nema kopija.
U tom slučaju bih nosio ili u ovlašćeni servis ako nije cena problem ili u suprotnom u iService iz NS iako su možda malo skuplji ali mi deluje da lepo i stručno rade svoj posao.
Oni u ns kidaju, profi su i imaju razne profi alate. I provereni su neće da ti uvale negu glupost.

Ja bih dodao da im je marketing odličan ali da se ne razlikuju od većine boljih servisa koji popravljaju telefone.

Ja se isto ne bi zezao sa neovlascenim... No dobro ljudi daju 1500e za telefon, pa će ili da nose puknuti telefon ili kineski displej ili baterija za 50e.

Drugo su fejk displej i fejk baterije, to ne bih ni ja preporučio
Ali recimo u situaciji da meni moj 13 Pro ispadne i naprsne staklo samo, po meni je okej reparacija stakla npr jer ekran od 61800 se definitivno ne isplati a ovde je realna opcija ili nov telefon ili reparacija
Takođe, dešavaju se kvarovi na matičnoj ploči gde ti u ovlašćenom servisu ponude da platiš da dobiješ nov telefon a da u neovlašćenom pronađu kondenzator ili čip i prespoje ili zamene i telefon nastavi da radi normalno
Fejk delovi nikako ali ako može da prođe bez fejk delova, što da ne
To je neki moj način razmišljanja

Zato AC i 4 godine osiguranja te izadje 61800 :) Plus ga nosis u prirodnom obliku bez maski i dodatnog stakla.

Imam neki stari iphone 6 i radi na sve naše kartice, a kada se ubaci grčka kartica on prijavi da je lock. Jel moguće da je na apple selektivno zaključan i da mora da se dekodira po regionima? Ovo sa karticom sam probao u grčkoj, pa zato pitam? Meni je logično ako je otključan, da je kao kod adnroid telefona otključan za sve mreže.

Da li si siguran da nije urađen bypass pa da zato radi na našim mrežama?
Je l sve bilo normalno prilikom vraćanja na fabrička podešavanja?

Jeste. Obrisan prethodni icloud i dodao svoj da bih testirao. Mene zaima, jel moguće da bude zaključan za sve druge mreže, a za naše provajdere ne? Jel mi je logično da kao na androidu zada je zaključan radi samo na jednoj mreži, a ovo ispada da hoće tri operatera kod nas, a neće grčku karticu. Nisam sada u mogućnosti, ali kada budem mogao probaću da pogledam još.

Samo za kartica ili si ih probao više. Jer ako piše lock to deluje da traži pin kartice?

Probao sam više njih, ali naše kartice, to jest naših operatera. Probaću kada budem u mogućnosti, pa javljam.

Upao mi je telefon u lavabo i okvasio se deo oko gornje zvucnika. Iskocila mi je greska da face id ne radi vise i da je ostecen trueDepth senzor. Od tada sam ugasio telefon i prosao je jedan dan. Da li treba da nosim telefon u servis ili da ga ostavim da se osusi? Koja je cena zamene trueDepht senzora za iphone 12 pro max? Ne bih menjao TrueDepth senzor ako je skup samo mi je bitno da telefon ne crkne.

Da dodam da indikator u sim slotu koji postaje crven u kontaktu sa vodom nije crven.

S obzirom da sam ja imao AC, meni su menjali ceo telefon. Počne od vode da rdja unutra sve tako da eventualno će da ripi u neko dogledno vreme. Probio ti je gore i zahvatio ceo deo oko kamera, možda dodje, a možda i ne dodje do displeja voda. Ako počne da rdja sve, menja se i ploča i kamere i baterija itd. Ovlašćeno menja se ceo telefon, a ovako delove pa sta dalje crkne da menjaš, ali i to je pitanje ko će da odradi dobro.

Možda ga spasis pirinčem, ali možda.

Koliko kosta zamena baterije za iPhone 11 pro?

Odneo sam telefon u servis i rekli su mi da će ga staviti u ultrazvučnu kadu da se očisti od vode. Da li je to dovoljno da se spreči korozija?

U tim situacijama kada uðe voda potrebno je ŠTO PRE da se otvori telefon i sredi dok nije krenulo da korodira
Koliko kosta zamena baterije za iPhone 11 pro?
12.990
Ali ProMobi je imao zalihe baterija dugo samo za 11 Pro/Max pa su prodavali za 50%, 5 i nešto hiljada, pošalji im mejl, možda imaju još kojim slučajem

Iphone 12 mini, da ne duzim i objasnjavam kako, iskrivio se ram malo ali primetno, naprso je ekran ali radi touch normalno. Sve je funkcionisalo nekoliko sati, nakon 6-7h prvi put nestane mreza, ali se vrati sama vrlo brzo. Nakon nekoliko sati opet, vadjenje i vracanje kartice dovelo do povratka mreze ali bez interneta na nekoliko minuta i od tad je nestala mreza za stalno. Ono sto je cudno je da kad odem na manuelnu selekciju, vidi sve 3 domace mreze. Plus u general/about se vidi yettel kao Carrier, sva polja sa adresama su ispunjena.

Telefon je svakako planiran za zamenu ovih dana ali sam zeleo da ga sacuvam kao sekundarni, cisto za pozive i net sa drugog broja. Da li je moguce srediti nekako samo taj signal ili sta je ovde najpametnije da se uradi?

Hvala!

Velika je šansa da se krivljenjem rama iskrivila i ploča pa to sada pravi problem. A možda je i ram napukao na spoju. U svakom slučaju mora u servis neki bolji na dijagnostiku i proveru.

S obzirom da sam ja imao AC, meni su menjali ceo telefon. Počne od vode da rdja unutra sve tako da eventualno će da ripi u neko dogledno vreme. Probio ti je gore i zahvatio ceo deo oko kamera, možda dodje, a možda i ne dodje do displeja voda. Ako počne da rdja sve, menja se i ploča i kamere i baterija itd. Ovlašćeno menja se ceo telefon, a ovako delove pa sta dalje crkne da menjaš, ali i to je pitanje ko će da odradi dobro.

Možda ga spasis pirinčem, ali možda.
Bio si upravu doslo je do displeja i jutros kada sam se probudio displej je zelen ali radi. Kada pojacam osvetljenje nevidi se zelena a kada smanjim bas se vidi. Umesto crne mi je blago zelena. Da li moram ceo displej da menjam?

To je otišlo i na ploču.
Meni su zamenili ceo telefon, jer se ne isplati da menjaju sve delove unutra.

Pozdrav,

Da li AC+ pokriva stanje baterije na AirPods Pro? Ako pokriva, kako mogu da proverim? Deluje mi da se prebrzo prazne i slusalice i kutijca.

Pokriva ako u toku trajanja AC+ padne ispod 80% ali za tu dijagnostiku moraš da ih nosiš u servis jer oprema koja se koristi zahteva da slušalice budu tu.

Ne postoji nacin da nekako sam iskopam log? Znam da je ranije moglo.

Другари имам проблем урадио сам једну анимацију 4k али је не могу учитати тј пустити на телефон тачније могу у files али у галерију не могу. Пребацио сам са pc преко icloud и не учитава. Па сам је онда преко диска пребацио у files ту је учита али је не могу скинути у галерију?

Другари имам проблем урадио сам једну анимацију 4k али је не могу учитати тј пустити на телефон тачније могу у files али у галерију не могу. Пребацио сам са pc преко icloud и не учитава. Па сам је онда преко диска пребацио у files ту је учита али је не могу скинути у галерију?
Ријешио сам ствар. Али само на овај видео ми је правио проблем. Морао ставити HEVC а други радили без проблема и на H264

Imam problem na Iphone 15 pro max.Telefon se puni ali kabl kada ubacim u slot ne cuje se onaj zvuk da je lepo lego.Neki put nece ni da krene da puni dok malo jace ne pritisnem. Proveravao sam sa drugim kablom i malo kao ocistio ali ne vidim da prljavstina pravi neki problem. Jel ima neko iskustvo sa ovim?

Vrh Dno