Šta je novo?

Onkyo

gsrki17

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2007
Poena
309
Pozdrav svima. Navedite mi sve radnje koje znate kod kojih mogu da kupim onkyo a/v risivere? p.s. ne bi bilo lose sa telefonom ili web stranicom, mogu i linkovi...
Unapred zahvalan

Poslao sam ti PP, ja sam kod tog tipa kupio 2 puta Onkyo risivere i Jamo zvucnike ( samo to radi ).

Re

U mitros musicu prodaju samo muzicke instrumente...tako su mi rekli.
Nemoguce da samo player drzi onkyo...

Re

Poslao sam ti PP, ja sam kod tog tipa kupio 2 puta Onkyo risivere i Jamo zvucnike ( samo to radi ).

Znam on drzi playerov showroom...video sam to na playerovom sajtu.
Ponavljam zar je moguce da je player jedini prodavac onkyo proizvoda?
Ja mislio da nadjem ako onkyo ima negde jeftinije...
Veliki pozdrav
Veliko hvala na odgovorima

Pa jesi li ga zvao i pitao za cene ?
Ja sam kod njega, pre 4 god., kupio receiver i zvucnike za 1200e i dao mi ih je na ( casnu rec ) na 6 rata...
Udjes, probas, vidis - bez obaveze.
Mnogo dobar tip...

Pa jesi li ga zvao i pitao za cene ?
Ja sam kod njega, pre 4 god., kupio receiver i zvucnike za 1200e i dao mi ih je na ( casnu rec ) na 6 rata...
Udjes, probas, vidis - bez obaveze.
Mnogo dobar tip...
Da nije Nesa sa banovog brda?Nesa jamo!

Jeste, jeste - on je.

Ako kupis, napisi cenu po kojoj si nabavio.

Jel moze i meni da se posalje broj Nesin telefona.
Trazim Jamo S-606 HCS-3. I nema ga nigde.

Dajte i meni na PP broj telefona...

Hihihi, uz onu dvojicu mladića postade i Neša najtraženiji lik u Srbiji :d Ja sam poslao useru miamia PM pre deset dana i ništa. Još će da ispadne da je neka fora ,)

Nisam bio tu ( na forumu ) sorry ...

Aj molim vas nek mi neko posalje na PM kontakt od tog cuvenog nese. Trazio sam to vec na PM od dvojice aktera ove teme, al mi iz nepoznatih razloga ne odgovaraju.
Ne mogu nigde da nadjem Jamo S-606, po tehnomraktima prodati.

Rekoh ja ,)
Šalim se poslao sam ti na PP kontakt od Neše.
Ajde stvarno ako je neko upario Onkyo+Jamo neka javi utiske. Ja još nisam išao da poslušam pošto sam rešio da menjam auto pa će muzika da čeka.

moje iskustvo (skromno, ali bolje nemam):

kad sam kupio S-606, probao sam ih (sem sa ovim Hitachijem iz potpisa) i sa 2 Onkyo modela (stereo pojačala su bila, ili možda i receiver-i, više se i ne sećam), doduše cenovno su bili jeftiniji, a i noviji po datumu izrade. uglavnom, vidiš šta sam izabrao, bilo je davno, ali ako me sećanje služi, Hitachi je imao više kontrole u bass području, inače ne sećam se da sam mogao da zamerim Onkyu ništa sem toga.

:wave:

sada je verovatno kasno ali imas onkyo u brankovoj ulici. Firma se zove BGB studio. Ima i yamaha, denon, HK, marantz pa mozes da uporedis. Ja sam uzeo zvucnike tamo, maltretirao sam prodavca barem pola sata, a on ni da se naljuti :)

Izvinjavam se Lazi ( i ostalima ) za neodgovaranje na poruku, nisam bio na forumu od 11.04. do danas.
Sorry, jos jednom :)

Nista :D - nisam redovan posetilac :)

Pozdrav svima. Odlucio sam da kupim zvucnike Jamo ali neki odredjeni modeli nemaju u tehnomarketu ili ih ima ali ne mogu da pisalju jer su izlozbeni modeli u drugim gradivima. Uglavnom procitao sam temu i spominjete nekog lika Nesu pa bih zamolio da mi neko posalje njegov broj na private. hvala unapred. Ako jos neko prodaje Jamo program voleo bih i njihov broj da saznam.

Molio bih i meni telefon Nešin na PM, pošto nameravam da kupim neke od Jamo zvučnika.
Hvala unapred. :wave:

U poredjenju sa Jamo koji su bili izlozeni u Nisu (E-750) mogu reci da je Mission M33i mnogo bolji izbor, a za slican novac tu je i Monitor Audio BR2.

Ne znam da li je umesno, ali moj drugar je skoro kupio Onkyo AVR i Epos zvucnike u AV Impulsu, ne secam se koji ono bese modeli, secam se da su zvucnici podnostojeci sa tri drajvera. Ukratko. to svira opasno. Bioskop razbija, a stereo me je potpuno odusevio.

Tacno, Onkyo AVR pored surround daju neverovatno dobar ili bolje reci odlican stereo zvuk (ipak je to AVR). Preporuka za AV Impuls.

ne znam da li ce koristiti...
imao sam neki onkyo avr 5xx ne secam se tacno
najgore djubre koje sam ikad slusao !!!

Nazad
Vrh Dno