Šta je novo?

Oneplus Open

Imotep95

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2015
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5-10400f
RAM
16
GPU
rtx 2060
Miš & tastatura
g403
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro Max
Pristup internetu
  1. Optički internet

Deluje dobro. w
Da li je previsoka cena ~1800 evra za ovaj telefon?
Oba ekrana su ltpo 3.0 i 2800 nita max.

Odličan obzirom da je tek treća gen u pitanju (kopija oppo find 3n).
Voleo bih uživo negde da ga vidim i probam; ali u svakom slučaju bih pre uzeo fold 5

Zašto fold, meni ovaj deluje interesantnije zbog baterije?

Odličan obzirom da je tek treća gen u pitanju (kopija oppo find 3n).
Voleo bih uživo negde da ga vidim i probam; ali u svakom slučaju bih pre uzeo fold 5
Pa spada im cena brzo.
Fold 4 je sad 550e na oglasima a fold 5 1100e.
Početna cena beše 1800e?
Doduše, nije da ne spada cena brzo i na drugim njihovim perjanicama.
Vidim da su sredili hinge,
ovo kad bude bilo blizu 1k razmotriću kao sledeću kupovinu ako ne bude nekih falinki na hardveru( a ne bi trebalo jer kao sto kažeš ovo je treca njihova generacija).
iOS više nije ono što je bio, a bateriju kao u prvih god dana na 13pm mogu samo da sanjam sa ovim novim Apple pro čipovima.

Plotna od šporeta pozadi je odvratna.
U poređenju sa z Fold 5 kamerama i dalje samsung bolji.

Umalo se ne zaleteh da uzmem Z fold 5,ovde u EU je 2050€ cena još uvek,na Samsung official sajtu, i cena ne spada. Treba da iskeširam 2500 za kompletan uređaj, Fold+punjač sa sporim punjenjem na 25W+maska sa stajlusom +Galaxy Buds Pro. Sad imaju neku glupu akciju, ako kupiš Fold, uvale ti stari 521 fan edišn telefon, pride. Neće da može ove noći, bejbi, mejbi.

Čekam Honor Magic V2, anyway.

@Syntaur
Ma kakvi da platiš toliko...

Prilozi

• Screenshot_2023-10-29-18-57-05-026_com.kupujemprodajem.android-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-29-18-57-05-026_com.kupujemprodajem.android-edit.jpg
    111.2 KB · Pregleda: 74
Nisam u Srbiji.
Pored toga, držao sam u ruci fold 5, prednji display je katastrofalno uzan. Pen funkcioniše samo na velikom displeju, na prednjem ne. Prednji mu dođe više kao pejdžer, pogledaš na brzinu šta ima novo, ukloniš prstom.

Ipak čekam Honor Magic V2.

Vidim da ima problem sa dead pixels.
Ne znam da li da stopiram order.

meni deluje kao odlican fon, ako ga kupujes sa validnom garincijom , sto da ne . mrtvi pixeli mogu svuda da se pojave, uvek mozes da zamenis u garanciji. ako nemas garanciju, ja bih preskocio

1.
OnePlus ima 3 protection scren plana, sva 3 se doplaćuju u zavisnosti od broja meseci koje uzimaš. I sva 3 se odnose na oštećen i slučajno oštećen display.
2.
Imaš pravo na 15 dana return period.

3.
Garancija se valjda podrazumeva.
Kupio sam preko oficijelnog sajta.

Problem je što OnePlus ne daje garanciju na mrtve Pixel kao ostali. Čitao sam jutros na Redit i OnePlus forumu iskustva onih koji su imali probleme sa mrtvim pixelima. OnePlus ti neće zameniti za nov uređaj, već ti samo vraćaju novac.

I njemu se nakon 3 sedmice pojavili mrtvi pixeli.

Gde je u okolini Srbije najjeftinjje da se nabavi ovaj telefon i po kojoj ceni?

Nazad
Vrh Dno