Šta je novo?

OnePlus One

Zašto dosadni? Ovo je samo security patch. Nove funkcije su drugo. I to je sad od skoro usvojeno da za OPO ide ovako i potvrđeno da će dobijati zvaničan update dok god postoji dovoljan user base. Zvanično nisu u obavezi nikakav update da izbacuju od aprila 2016te.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ja isto podržavam svaki update, bolje da postoji neka podrška nego nikakva. Kod svih većih proizvođača posle 2 godine ne postoji support

Zašto dosadni? Ovo je samo security patch. Nove funkcije su drugo. I to je sad od skoro usvojeno da za OPO ide ovako i potvrđeno da će dobijati zvaničan update dok god postoji dovoljan user base. Zvanično nisu u obavezi nikakav update da izbacuju od aprila 2016te.

Pa dosadni, što mi ne radi ota, jer imam twrp i Root i onda moram stalno da čekam da izbace ceo rom, da ga prevlacim, pa instaliram, pa sve iznova pa Xposed... A takoreći ništa ne izmene...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Ali to je već tvoj izbor moraš da priznaš... Meni je to dva klika i 5min izgubljenog vremena. Realno stvarno ne razumem šta to neki drugi ROM za OPO ima bolje tj šta na ovom COS13 loše pa treba nešto osim stock varijante. Prvi android koji mi nije palo na pamet da root-ujem a kamoli da čačkam nešto. Ama baš sve radi kako treba.

Pa ebiga, ima pad aplikacija koje mi trebaju a za koje treba root, nije to da bih menjao rom i slično, ali sam na neke stvari navikao. Ume da smara, baš.

Ja sam rutov'o telefon zbog titanium-a, cerberus-a i još par programa. Telefon stabilno radi, nije mi problem da sačekam update za twrp. Dobro je da je i dalje podržan kroz update. Oneplus one i dalje pruža mnogo, ja sam baš sam zadovoljan, još uvek ne planiram da ga menjam...

COS 13.1.1, isključen google backup i location history. Sve ostalo uključeno, osvetljenje auto. Na wifi sve vreme, mreža 4G sa odličnim signalom.

Screenshot_20160809-131702.pngScreenshot_20160809-131708.pngScreenshot_20160809-131716.png

Nazalost, razbucao sam svog ljubimca, otislo staklo i touch ne radi... Jel popravljao neko touch u NS-u, jel se isplati? Imam na njemu i gomilu fotki i drugih stvari, a ne mogu nista da skinem na komp. Jedino sto mi pada na pamet je da negde nadjem odgovarajuci USB adapter pa da probam misa da nakacim na telefon i tako odradim prebacivanje. Jel imate mozda predlog gde bi to moglo da se nabavi?

Hmm akoi imaš TWRP možeš da ga prikačiš na usb kada uđeš u recovery i trebalo bi da ga otvori na kompu kao usb

Nemam nazalost. Kontam da mi je jedina opcija mis, ako uspem nekako da prikacim.

Odakle im taj security patch level?
Na nexusu je avgustovski na 7.0 androidu koji je pre neki dan izašao.

Moguce je, gugl pushuje patcheve, ali imaju politiku objavljivanja svakog prvog ponedeljka u mesecu. Na nexusu kada izadje u septembru mozda bude imao novije dopunjene u odnosu na te, iako ce oba biti septembarska.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Aha, nisam znao to.
Hvala za Info :)

Da li neko ima ideju kako da rešim, i da li se nekome dešava, da kad upalim Bluetooth, WiFi brzina mi drastično padne, skoro pa neupotrebljiva... Čim ugasim BT vrati se u normalu...
Negde pročitah da ga mozda zeza neka aplikacija, neki su rešili factory resetom, normalno pošto se sve izbriše, ali kažu da se posle nekog vremena opet dešava...
Da li ima neki fix, ili ima neko ideju kako da vidim koje aplikacije skeniraju BT ili sta vec, pa da probam jednu po jednu da deinstaliram?

Da probaš tamo u Privacy guard-u pod advanced da vidiš šta koristi BT pa onda da gasiš jedno po jedno, da vidiš šta pravi problem?

Pa gledam, ali nema nigde to da se vidi, nemam ideju kako tačno da vidim koja aplikacija bi mogla da zeza... Jel ima neka aplikacija koja bi mi izlistala sve aplikacije koje imaju mogućnost da koriste bt ili tako nesto?

Kako nema, ovde bi moralo da izađe to...?

Screenshot_20160829-003320.png

Kako nema, ovde bi moralo da izađe to...?

Pogledajte prilog 208247

Aha, ima, mislio sam da bude vidljivije, da mogu samo za bt da vidim...
Ovde je za svaku app napisano, samo tražim toggle bluetooth u opisu, jedini je problem sto imam preko 300 aplikacija ;)
Ok, 'fala, možda provalim do čega je... Mada evo sad u sa uključenim bt radi ok, nije mi jasno sta napravi zaglup...

Da li je neko menjao bateriju do sada?
Preporucite nekog proverenog prodavca - Ali, Ebay, svejedno je...

Desava mi se vec drugi put u poslednjih 3-4 nedelje - u jednom trenutku primecujem da mi se notifikacije (whatsapp, gmail) ne pojavljuju na ekranu, iako imam zvucnu i svetlosnu notifikaciju. SMS je recimo tu, vrhunac je bio alarm koji se jutros nije pojavio na ekranu da ga stopiram, vec sam morao da udjem u alarme da ga disable-ujem.

Sto je najgore, ne mogu da se setim na prvu loptu kako sam to prosli put resio. Zanima me da li se to jos nekome desava (oba puta mi se desava posle restarta nakon update-a), ili mi se telefon otkljucao u dzepu i DVA puta promenio isto podesavanje, u sta bas i ne verujem.. :)

Ok, ako zatreba nekom drugom: ukljucio do not disturb mode, iskljucio, restartovao telefon, notifikacije sada rade kako treba.

5ebc9b49d361c59faa8f68048cdf2cfe.jpg

Na 3 sata i 20 min SOTa i 17% baterije da covjek poludi... Sve su mi se zalomile verzije aplikacija koje jedu bateriju, na celu sa Tapatalkom 6.1.5...

Meni Skype, AidDoid i BBCNews ponekad znaju da povuku bas dosta.

Da li neko zna servis u Beogradu koji bi mogao da zameni ekran na 1+1 ? Vec je kupljen ekran i sve i treba samo uraditi servis.

Nazad
Vrh Dno