Šta je novo?

OnePlus One

Da li neko koristi Xposed framework na ovom poslednjem CM romu YNGTAS213, sa default kernelom?
Na proslom je sve radilo kako treba, sad nece, pise da je instaliran ali nije aktivan, i ne radi...
Probao instalacije, deinstalacije, ciscenje kesa i sl. ali dzaba...
Xposed je poslednji ver 65 i alpha3...

Iskreno ni na jednom fonu do sada ga nisam niti jednom koristio :)

nfc je super stvar, ja ga koristim za vezu sa digitalnim aparatom...i za uparivanje sa bezicnim zvucnikom...nije bas tako besmisleno kako oni misle...

Ja sam čekao i čekao da zaživi bežično plaćanje i nikako da stigne. Na galaxy nexusu sam ga koristio malo (wifi, bt, zvono), a na Nexus 5 niti jednom.

Ja takodje NFC nijesam nikada koristio... Probao jednom ranije na relaciji tel-tel i to je to...

Pre par nedelja mislio sam da mi se ukazuju čudni zvuci, kada sam uzeo biometrijske pasoše i telefon u istu ruku... 1+1 je zaista nešto cvrkutao, NFC je naišao na neke podatke...

Gde se u Srbiji moze kupiti Oneplus?

Bug...

Primetim da nekako kao da propustam sms/wa itd poruke. Pa sam prvo mislio da zaboravim da pojacam zvono kad sam napolju ali onda sam bas poceo da se kontrolisem po tom pitanju i:

link ringtones&notification ne radi na 12.0-YNG1TAS2I3, mada koliko primecujem prijavljivano je isto i za neke ranije verzije. Dakle iako je link R&N cekirano zvuk za notifikacije ostaje onakav kakav je podesen na onom slajderu ispod toga.

Jos neko?

b17db7cf29f81d9317495973a1e2b69c.jpg

Skida se.

Bolja baterija. I ova LiveDisplay podešavanja nisu loša. Možda je za nijansu brži. Dolazi i Cyanogen browser, calendar i ponovo Boxer email. No na sreću, sve može da se uninstalira. Takođe nije više Google dialer već Truecaller dialer i to ne može da se izmeni.

Preporučujem da se sačeka sa apdejtom jer izgleda da ima gomila bogova...

Ja ništa primetio nisam. Baterija je bolja, Audio FX radi + ovih par dodatnih opcija.

ne evo ti primer; 5 inca ekran full hd rezolucija 1080 ima vise dpi nego 5,5 inca 1080 rezolucija

hm, to mu dodje tacaka po incu, dakle ako ima manje tacaka po incu onda je i rezolucija manja ili sam se ja prebacio nesto ?
Jedno je dpi (dot-per-inch) a drugo ppi (pixel-per-inch). Prvo se može podešavati softverski, i odnosi se na veličinu prikaza elemenata, a drugo je fizička veličina (broj piksela na ekranu) i ne može se menjati

Vrh Dno