Šta je novo?

OnePlus One

Koliko se krecu polovni kod nas(64gb)?razmisljam o prodaji a nemam pojma kakve su cene i bas malo ih ima na malim oglasima.

Ja mislim oko 200 evrova u vrh glave da mozes da dobije :D
P.S> Javi se meni

Ja ti dam z2 sa garancijom i ful opremom... [emoji14]

Verujem, ne bih ni za jedan drugi menjao sem opo jer mi je oduvek želja, a z2 je slab sa romovima, a ja sta cu volim da isprobavam :)

Imam jedan detalj sa viberom. Podesena mi je kao chat background custom fotografija, sve ok funkcionise. Ali nakon nekog vremena kao da se resetuje to podesavanje i vrati mi onu default. Ovo je pocelo sa 5.4 verzijom i sada na 5.4.1...
Jos neko?

Imam jedan detalj sa viberom. Podesena mi je kao chat background custom fotografija, sve ok funkcionise. Ali nakon nekog vremena kao da se resetuje to podesavanje i vrati mi onu default. Ovo je pocelo sa 5.4 verzijom i sada na 5.4.1...
Jos neko?
Meni se ne desava to, sve je onako kako sam postavio, mislim na background fotografiju

Vredi li 100e zamene za g2? Imam takvu ponudu pa bih se zahvalio na sto brzem odgovoru :) 16gb moj g2, opo 64.

Gledajuci cene po oglasima to je ok doplata,samo je pitanje koliko ces dobiti prelaskom na opo.
Dobijas malo veci ekran,1 gb rama vise i vanila android.
Baterija je gotovo ista,kao i kamera,ne vidim ja tu neke razlike.
Opo je svakako korak napred u odnosu na G2,pa ako imas para knock yourself out :)

Hvala.
Racunam da ce imati vecu podrsku nego G2 u buducnosti. Pretpostavljam da je kvalitet izrade bolji znacajno. Moze li neko da mi kaze sta tacno da gledam na njemu? Tipa mana i slicno, jer nisam taj telefon nikad ni video. I btw kakav je zvuk na njemu? Na sluskama prevashodno.

Dobar je zvuk, rekao bih malo bolji nego na G2.Pogledaj na beloj pozadini da li je donji deo ekrana žut i skini multitouch aplikaciju pa proveri kako radi.Kvalitet izrade je bolji, to si u pravu.

Hvala. Cek OPO nece moci da podrzi novije LTE frekvencije kod nas kad se omoguce? Koliko vidim na gsm areni. Kontam da sad radi naravno na ovim frek.

Da, sada radi,a tu novu frekvenciju neće podržavati.

Dogovorih se da se nadjemo, pa ako Bog da eto novog clana subforuma :D

Ako bude tako onda će biti žešći fail zbog buðavog Snapdragona. Bolje da su poput Xiaomi-a i Meizu-a iskulirali forsirani ciklus od godinu dana i izbacili flagship nakon godinu i po. Ako ovo bude tačno, neće prodati ni milion jedinica...

Slazem se u potpunosti... Pri tome ce opet krenuti sa pozivnicama, sto im ovoga puta nece upaliti... Od kad se pojavio prvi model, pojavilo se nebrojeno dobrih varijanti ispod 300$ pa i 200$... Prvi model je tad bio jedinstven sa specifikacijama i cenom, ali sad, malo pojacan i pri tome najproblematicniji procesor, odsustvo cm-a, sumnjam u uspeh...

^^ pa i na z3+ je rev2.1. ista stvar druga oznaka

Ekipo, suma sumarum, sa vase tacke gledista, kada se podvuce crta, kako vam se u ovom trenutku cini uzimanje ove sprave ? (plusevi i minus0vi)

Ja uopšte nemam vremena da se posvetim, da instaliram neki custom rom ili nightly, a imam strašnih problema sa multi-touch, ne mogu da kucam kako treba. Da znam da je taj problem rešen, uzeo bih ga, ovako sigurno ne. Telefon mi je polu-neupotrebljiv.

Danas je pušten update sa rešenjem za touch. I dalje je 5.0.2, jedino novo je taj touch fix drivers. :)

Stavio sam ovaj fix, za sad radi, nemam problema sa multi-touch.

Međutim, javlja mi se problem sa force close nekih aplikacija, a stavio sam stock i bio sam stock, čak ni root nisam imao. Ne pada mi na pamet da radim factory reset, ne mogu da verujem da su opet nešto zeznuli.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno