Mart ove godine,kupljen u de.Koliko ti prešao (starost) km?![]()
Samo?☺Ja mislim oko 200 evrova u vrh glave da mozes da dobije
P.S> Javi se meni
Zanimljivo ☺ mada kes bi mi vise znacio ☺Ja ti dam z2 sa garancijom i ful opremom... [emoji14]
Zato je opo meka i medina ☺Verujem, ne bih ni za jedan drugi menjao sem opo jer mi je oduvek želja, a z2 je slab sa romovima, a ja sta cu volim da isprobavam![]()
Ako bude tako onda će biti žešći fail zbog buðavog Snapdragona. Bolje da su poput Xiaomi-a i Meizu-a iskulirali forsirani ciklus od godinu dana i izbacili flagship nakon godinu i po. Ako ovo bude tačno, neće prodati ni milion jedinica...http://www.phonearena.com/news/OneP...-810-13MP-camera-and-affordable-price_id70395
Ovaj kineski sajt retko gresi. Cena od oko 320$ u kini,super stvar.
Meni se ne desava to, sve je onako kako sam postavio, mislim na background fotografijuImam jedan detalj sa viberom. Podesena mi je kao chat background custom fotografija, sve ok funkcionise. Ali nakon nekog vremena kao da se resetuje to podesavanje i vrati mi onu default. Ovo je pocelo sa 5.4 verzijom i sada na 5.4.1...
Jos neko?
Ako bude tako onda će biti žešći fail zbog buðavog Snapdragona. Bolje da su poput Xiaomi-a i Meizu-a iskulirali forsirani ciklus od godinu dana i izbacili flagship nakon godinu i po. Ako ovo bude tačno, neće prodati ni milion jedinica...
Danas je pušten update sa rešenjem za touch. I dalje je 5.0.2, jedino novo je taj touch fix drivers.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari