Šta je novo?

OnePlus One

Šta tačno ti loše radi na CM12 pa imaš potrebu da pređeš na 12.1 što pre? Pošto telefon savršeno radi, bar meni...

Preporuka za neku normalnu temu? Deep darkness mi je ipak previse taman, hexo ima potpuno retardirane ikone, tj ima svega par customizovanih ikona, da ne pricam o beloj pozadini app drawera..

Ja koristim hexo ali sa Sorus ikonama od Vertumusa i promenio sam drawer u transparent sa nekom trebublack temom. To mi je ok za sada.

Ja sam stavio Flux - odlično izgleda.

Probajte quadra lumino , nije loša.

Šta tačno ti loše radi na CM12 pa imaš potrebu da pređeš na 12.1 što pre? Pošto telefon savršeno radi, bar meni...

Multi touch mi se zaglupljuje od kad sam prešao na 12S, na 11-ci je radio savršeno. Ne dešava se često ali kad se desi bukvalno ne mogu da otključam telefon ili da se javim na poziv.

I meni, sutra verovatno ako uhvatim vremena prelazim na nightly...

Nemojte još na nightly, barem dok ne izađe sledeći posle onog od 18. maja.

Same here.

4.5h SOT sa 41% baterije remaining. Odlicni rezultat sto se mene tice, drasticno bolje od bilo kog mog bivseg telefona. :)

Cekam sledeci OTA, nema zurbe.

I meni se stabilizovala baterija, sredio se Google Play Services sam od sebe, ništa nisam dirao...

Da li postoji mogucnost da sa 1+1 snimam obican 1080p30 video i da se po zelji automatski prebacim u 720p120 fps slow motion mode ako se nesto zanimljivo desava oko mene? Znam da iPhone6 korisnici imaju takav feature.

4.5h SOT sa 41% baterije remaining. Odlicni rezultat sto se mene tice, drasticno bolje od bilo kog mog bivseg telefona. :)

Meni ako ga koristim u kontinuitetu, moze da izvuce i 7h SOT, ali mislim da previse trosi u stendbaju, jer sa mesovitim koriscenjem SOT moze da ne predje 2-3 sata a da je vec baterija na 20-30%...
U toj situaciji mi play servisi a ponekad i nesto drugo budu iznad Screen po potrosnji...
Evo od jutros je na 86% a SOT je 15 min, znaci da je u stendbaju previse potrosio, e sad ne znam da li se to samo meni desava ili je mozda do lolipopa...

U svakom slucaju je baterija sasvim solidna...

@dEXE
To sam i ja primetio, na svakom lolipop romu je tako, za sada.Kad sam na 3g baterija curi i kad se ne koristi telefon.
A koliko vidim ni 5.1 nije ništa bolji po tom pitanju, sudeći po nightly verzijama.

Pa disable sve sto ti ne treba a vidis da trosi mnogo baterije u standby.

Drzim ga na 2g, ali ne znam sta konkretno da mu pogasim da ne trosi, gasio sam ona dva wake servisa za play, ali su mi iskakale greske s vremena na vreme od njega pa sam upalio ponovo... imam greenefy, ali ne znam sta konkretno da mu gasim a da nesto ne s****m, ima 2 neka cm servisa, pa qualcomm, i jos par nekih, ali nesto ne bi radilo kako treba ako bi gasio, narocito sistemske servise... Recimo gasio sam viber, i iako imam premium, nisu mi uvek stizale poruke sve dok ga ne bi pokrenuo, tako da to gubi svrhu...
Mislim i dok je bio skroz klot da u stendbaju trosi previse za razliku na primer od SOT-a gde je sasvim ok...

Inace ako neko koristi Servicely, ima li neki predlog sta gasiti a da sve bude ok...

Po cenu da opet ispadnem grbav, ja stvarno kod sebe ne primecujem da bilo sta puno trosi u stand by. Sa cime da vidim tacnu potrosnju?

pa nema nauke, ostaviš ga x sati u standby i vidiš koliko procenata ti je skinuo, izvučeš prosek i to je to :)

Može i ovako.Vidi se da je 20% baterije otišlo dok je ekran bio ugašen.
Jeste da sam bio na 3g non stop ali opet je previše.
f0f951739ddcfe96c5345dfb6d4e12fe.jpg

Poslednja izmena:
Gsam battery monitor,ali treba ti root za taj deo oko ekrana.

Zbog reklama.Meni bolji razlog od toga ne treba.

Mnoge app nemaju paid varijantu tako da to rešenje i nije baš neko :)
Ne vidim šta se to gubi sa rutovanjem pa je problem uraditi ga?
Osim garancije koja ionako ne vredi ništa :)

Mnoge app nemaju paid varijantu tako da to rešenje i nije baš neko :)
Ne vidim šta se to gubi sa rutovanjem pa je problem uraditi ga?
Osim garancije koja ionako ne vredi ništa :)

Racunam da ko kupuje nestandardne i ne fensi samsunge i sl., a telefone sa jakom podrskom za developere i xda komunom, ce sigurno iskoristiti mnogobrojne prednosti roota...
Stvarno je retko da neko ima Nexus telefon ili u ovom slucaju OnePlus ili nekog kineza a da nema root...

A koliko znam na OnePlus telefonu se ne gubi garancija sa rootom (koji ionako moze da se lako unrootuje)...

Vrh Dno