- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Biće, biće [emoji2] [emoji2] [emoji2]Nadam se da ce iskoreniti taj touchscreen bug uskoro. Ako mi se postanski bogovi osmehnu, sutra mi stize Vertumus-ov OnePlus One.![]()
Biće, biće [emoji2] [emoji2] [emoji2]Nadam se da ce iskoreniti taj touchscreen bug uskoro. Ako mi se postanski bogovi osmehnu, sutra mi stize Vertumus-ov OnePlus One.![]()
Meni izdrži 6-7h screenon, što je sjajno, dok mi je na Nexusu bilo 3.5h maximum.
Ako mi se postanski bogovi osmehnu, sutra mi stize Vertumus-ov OnePlus One.![]()
Kada sam isključivo na WiFi bez problema idem na 9-10h SOT-a sa svime uključenim i svim podešavanjima na auto. Jedino mi je ugašeno location reporting u google settings. Na mobile data je autonomija oko 6-7h. Ako nešto valja na ovom telefonu to je baterija.
Blokiraj ga u privacy guard-u i rešen problem...
Samo wake up i keep awake. Mesecima mi to tako stoji i nikad nijedan FC ili slično.Skroz da se blokira ili samo neki servis, jer blokirao Wake up i Keep awake, i vec 3x mi je Play u odredjenim situacijama izbacivao gresku na ekran...
Gde mi preporucujete da pogledam sta ima da se kupi od dodatne opreme [futrole, back case, front screen protector & similar stuff]?
Ne čitaš šta pišem... Ništa ne gasim, ni wifi, ni 3g, ni gps, sve je upaljeno, sve sinhronizacije na auto. Ako pričam o kombinovanoj upotrebi, tj deo dana na wifi deo napolju, onda je to 7-8h SOT i to je odličan rezultat. E sad, kako je na custom romovima i kad se stalno nešto čačka, ne znam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari