Šta je novo?

OnePlus One

32GB model?
izvinjavam se sto ofujem ovu temu

ja moj od 16gb nasao za 256eur, i platio nasima samo 1040din. Mozda je bila fora jer su slali holandskom postom

Poslednja izmena:
Jesam, to sam iz bio uradio. Da nije tako, ne bih mogao da promenim zemlju sa USA na Germany

A sta ti je podeseno kao adresa za slanje? Pretpostavljam da je nemacka i tu. Mislim ne bi smelo da bude bilo kakvih problema ako su oba DE. Ono gore sa USA/DE je jedan od najcescih problema...

Edit: Probaj direktno sa oneplus.net/de za slucaj da se kod njih nesto zaglupelo...

Poslednja izmena:
Da nema neko neki case viska za OPO, ja konj nisam porucio kad i tel i sada mi treba, pa da ne komplikujem sad sa porucivanjem, mozda je neko kupio dve pa bi jednu da mi proda?! :D

'ajde ako je neko od kolega prešao sa N5 na OPO da me posavetuje, tj. da mi kaže zašto je prešao i prednosti i mane u odnosu na N5. :) Hvala unapred!

Btw. ako može, dajte na PP nekog od prodavaca za 64GB verziju. Ovi što prodaju na KP niko nema na stanju.

OnePlus

Sudeci po changelog-u nema nekih znacajnijih unapredjenja...

Da li si uninstall prethodnu verziju ili samo instalirao novu preko stare v10? Pitam jer ja samo instalirah a tek onda vidjeh da sugerise da se stara uninstall pa tek onda nova instalira...

Poslednja izmena:
Krenuo poslednji CM11S OTA. Meni jos nije dostupan ali su administratori na oneplus forumu objavili da je krenuo i pustili change log. ZIP fajl takodje jos nije dostupan al sigurno ce biti u toku dana...

Samo da ne pobrljavi baterija... Procitao sam izmjene, malo cu razmisliti prije instalacije...

Ima flashable zip na xda, ja ga skinuo sinoć.
Flešovaću ga kasnije pa cu javiti utiske.

Ne, ne! To nije to! To je stari XNPH52Q test build iz decembra. Ovo sto danas treba da se pojavi je XNPH05Q.

Ne razumem svrhu ovog update. Za par dana izbacuju cm12, pa sta ce im ovo?

Imam problem sa WiFi-jem u stanu. Konektovan sam, ali nemam izlaz na internet. Kada spustim notifikacije ikonica za wifi mi je narandžaste boje, i ikonica za mrežu postane narandžasta kada se upali wifi, inače je bela. Do juče je radilo sve, nisam menjao nikakva podešavanja na ruteru ni na telefonu. Nisam instalirao ni jednu aplikaciju od tada. Devojci wifi radi, na televizoru radi. Ne mogu da pristupim ni ruteru preko telefona.

Pokušao sam sa restartovanjem telefona, gašenjem i paljenjem wifi-ja, aeroplane moda. Ništa ne funkcioniše. Imate li neki savet? Popizdeh, još uvek imam mobilnog neta, ali ću da ga sljuštim za par dana ako ovako nastavim.

EDIT: zaboravih da kažem, isto je i za 2.4 i 5 ghz mreže.

Poslednja izmena:
Preflesuj firmware na ruteru. Prosto, ne traje duze od par minuta. Ne skodi uraditi svakako i ako slucajno ne pomogne. I napravi backup podesavanja. Sve to imas u podesavanjima rutera.

Je l' si probao da odradiš forget mreže pa da se konektuješ opet?

http://www.technobuffalo.com/2015/02/09/oneplus-one-receives-major-new-update-with-tons-of-features/

As promised last week, OnePlus on Monday introduced a new update (CyanogenMod 11S release, 05Q) that focuses on improving the current software experience. No, this isn’t an update to Lollipop just yet, but it does lay the groundwork by tightening things up. A little nip here, tuck there, and soon you’ll have the goodness of Android 5.0.

There are some more changes mentioned by OnePlus in the changelog, including MaxxAudio by Waves support and more. You can check out the entire changelog below.

Recovery:

Fixed dab with Linux 3.10
Improved ADB Sideload
Improved wipe confirmation screen layout
Improved progress bar

General:

Fixed wrong emergency call property
Improved audio policy flexibility
Increased void volume
Improved light controls
Updated WCNSS configuration
Upgraded ADCB Files
Powered HAL improvements
Upgraded SQLite to version 3.8.6
Reduced volume increment/decrement step per click
Added support for Query SIM SMS capacity
Upgraded TP firmware to 14001220
Fixed headset insert/remove crash
Fixed ability to hang up a call from a wired audio headset

Set Up:

SetupWizard: Allow turning on mobile data if off by default

FileManager:

Fixed force close when sharing multiple files over Bluetooth

FOTA:

Displays download size as a decimal prefix
Enabled scrolling on the system update screen
Added Download clicked notification
Shows download size on UI
Updated Icons
Added progress bar

CameraNext:

Added letterbox view for to show actual capture in preview
Added toast information to aid in first time use of Continuous shot

GalleryNext:

Additional supported video types

Dialer:

Blacklist, strip extension from number
Fixed screen rotation behavior during call

Clock:

Call events can be handled on alarm

Fixed city and time zone entries

Imam problem sa WiFi-jem u stanu. Konektovan sam, ali nemam izlaz na internet. Kada spustim notifikacije ikonica za wifi mi je narandžaste boje, i ikonica za mrežu postane narandžasta kada se upali wifi, inače je bela. Do juče je radilo sve, nisam menjao nikakva podešavanja na ruteru ni na telefonu. Nisam instalirao ni jednu aplikaciju od tada. Devojci wifi radi, na televizoru radi. Ne mogu da pristupim ni ruteru preko telefona.

Pokušao sam sa restartovanjem telefona, gašenjem i paljenjem wifi-ja, aeroplane moda. Ništa ne funkcioniše. Imate li neki savet? Popizdeh, još uvek imam mobilnog neta, ali ću da ga sljuštim za par dana ako ovako nastavim.

EDIT: zaboravih da kažem, isto je i za 2.4 i 5 ghz mreže.

Ja sam imao sličan problem na M8, zabagovalo se nešto i promena SSID, tj. imena mreže je rešila stvar...

Uspeo sam, naručio sam 64gb verziju. Izgleda da Paypal ne funkcioniše dobro sa Skrillovom Mastercard karticom pa mi je zato odbijao prošli put. Radi odlično sa Payoneer Mastercardom.

OTA nije pusten svima jos ali moze zip da se skine i da se instalira tako...uploadfromtaptalk1423561596534.png

Mislim da je za te pare bolje da uzmeš Sony smartband koliko vidim na KP imaš ih već za 25€. Ja sam koristio mesec dana Xiaomi samo bolje drži bateriju mada i Sony je sasvim ok punio sam je jednom na 4-5dana.

Nazad
Vrh Dno