Šta je novo?

OnePlus One

@BenDoverMNE i ja isto mislim da sam negde video, ali rekoh da pitam...

@Vertumus Steve Kondik ili kako god da se preziva, jedan od osnivača Cyanogena, najavio je zvanični OTA update za naš fon, za početak januara. Pitao ga je neko u komentarima na g+ kada je objavio vest o nightly verzijama i samo na to pitanje je odgovorio. Izgleda da pokušavaju malo da izvade fleke koje su napravili sa OPO.

Ja sam jako zadovoljan sa sadasnjom iteracijom CM-a... Iako sam freak po pitanju update-a jaki argumenti ce trebati da odradim upgrade na 12...

Ja cu veceras pa sutra javljam utiske.
Dosadio mi malo stock mada radi bez greske :)

Navodno, pocetkom februara zvanicni OTA... Samo se nadam da bateriju nece da zeznu :)

Izvinjavam se ako je vec negde u threadu vec prezvakana ova tema, search mi ne nalazi nista smisleno a u poslednjih 30ak strana nisam nasao nista na ovu temu:

Zanima me misljenje vas koji imate telefon, 1+1 vs LG G3 vs SGS5? Koliko vidim 1+1 sa 64GB kosta ~320e u EU, G3 je kod nas 350e (16GB) tj 390e (32GB). S5 mi je najmanje primamljiva opcija, a i najskuplja.

Hvala unapred.

Postoji deo foruma "šta da kupim" pa tamo postavi temu.

Stigao konacno i moj 1+1, taman za rodjendan. :) Prvi utisak je fantastican, stvarno je premium osecaj telefona, od pakovanja, do materijala, a bogami i do brzine. Kapa dole.

Jedino se patim da namestim net da radi kako valja, imam onu mtel roming karticu, ali kako god namestim apn, net se vuce 0.03-4 mbps :/ Kad utaknem karticu u nokiu 808, radi normalno (sporo i dalje jer sam na losem mestu, al ni blizu kao na ovom, a tamo nista ni podesavao nisam). Ima li mozda nekog ko koristi mts/mtel net da podeli kako je podesio? :)

Dobih i ja jos jednu pozivnicu, pa kome treba. :)

apn gprsinternet, obrišeš proxy (može i port)

Ja sam ga uzeo pre nekih 3,4 meseca verziju od 64 gb i prezadovoljan sam. Verzija je CM 11.0 a android 4.4.4 i radi perfektno. Jos ubacio NOVA Launcher i leti kaaao ludooooo :)

Stigao konacno i moj 1+1, taman za rodjendan. :) Prvi utisak je fantastican, stvarno je premium osecaj telefona, od pakovanja, do materijala, a bogami i do brzine. Kapa dole.

Jedino se patim da namestim net da radi kako valja, imam onu mtel roming karticu, ali kako god namestim apn, net se vuce 0.03-4 mbps :/ Kad utaknem karticu u nokiu 808, radi normalno (sporo i dalje jer sam na losem mestu, al ni blizu kao na ovom, a tamo nista ni podesavao nisam). Ima li mozda nekog ko koristi mts/mtel net da podeli kako je podesio? :)

Dobih i ja jos jednu pozivnicu, pa kome treba. :)
Čestitke. Neka te lepo služi!

apn gprsinternet, obrišeš proxy (može i port)

Pokusao sam 1000 kombinacija svega i svacega, jedino sto mi radi je apn mtelinternet user internet sifra 068, mts-ov nece da radi nijedan... A taj mtel-on radi ocajno. Izvinjavam se ako sam naporan, neuk sam u ovome, nisam koristio 3g ranije, a bogami ni android vec duze. :)

^ Hvala Skyfall!

Moguće onda da moraš matični da koristiš... A proxy, obrisao? Koja je jačina signala u settings/about/status?

Sto ne odes na njihov sajt? Vrv ima sve o podesavanjima. Znam da na mts-ovom sajtu ima sve detaljno

Hvala ljudi na pomoci, al cini mi se da nije do podesavanja nego do usrane lokacije mog stana. :/ Cackao sam i prosetao malo, izadjem iz zgrade i odem 10 metara, net radi 18/1.5, odem sa druge strane zgrade na metar od prozora (u prizemlju sam), radi nesto sporije 6/0.5, udjem u stan i merim na tom istom prozoru 0.2/0.08 :mad:

Mislim da je do network type-a, koji je kuci EDGE, a drugde nije. Ne vidim da mogu da biram to, valjda on bira najzgodniji... Nije strasno, imam adsl pa mi i nije bitno u stanu, vec se uplasih da nece tako svuda. Doduse, sinoc adsl nije radio koji sat, pa bi bilo zgodno da ovo jeste...

Imas tamo u podesavanjima, zakljucaj ga na 3G only kad ti treba i to je to...

Zato sam i pitao koja je jačina signala... Ili proxy ili to je u 99% slučajeva :)

Eh ne mogu da se navikenm na ovaj telefon nikako!!! Nzm teska srca moram da saopstim ovu vest, ali ima da ga prodam :D Prejak je ima sve bla bla, ali nikako ne mogu da se naviknem sve mi je nekako cudno :p Jel kontate da mogu da dobijem 300jura za njega? ono full pack 2meseca star? Jel ok ta cifra ako trazim? (64gb)

Jeste, ako je kao nov u smislu ocuvanja, cena je vrlo korektna.

Upravo mi je stigao invite, a pošto već imam uređaj ako nekom treba nek me cima na PM. Invite je aktuelan još oko ~24h.

Na xda mozete da nadjete modovanu kameru, sa opcijom slow shutter od 32 sekunde. :) cisto ako nekog zanima. :)

http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2015/01/12/one-plus-one-sells-one-million-smartphones/

When I spoke to the OnePlus team in November last year (at the Digital Web Summit in Ireland), co-founder and director Carl Pei told me that the company had sold half a million of its ‘One’ handsets, and he was pushing the company hard to reach the 2014 stretch goal of one million units.

”It’s going to be hard,” the Co-Founder and Director told me “but I think it’s possible.”

Well, Virginia, there is a Santa Claus. Pei has told PC World that the company sold “close to one million smartphones” were sold during 2014. I think that counts as ‘mission accomplished.’

Nazad
Vrh Dno