Šta je novo?

OnePlus One

@Vertumus Ako imas nekoga ko bi to mogao da ti donese, da, moze, onda je jos nekih 50-60e manje. Lollipop su rekli 3 meseca nakon zvanicne objave. To je rok, mada su u poslednjem saopstenju rekli da planiraju "iznenadjenje" za praznike tako da cenim da ce biti oko NG.

@shin-bojan Ovo nije zvanican EU store vec obicna prodavnica koja prodaje "kineze". U principu je to isti uredjaj samo ga ne kupujes od OnePlus-a i ne znam kako onda ide sa garancijom. Jako mi je sumnjivo ovo sa Bamboo verzijom jer prvo on se nije prodavao kao komplet telefon vec samo kao poklopac. A drugo, toliko malo ih je proizvedeno(na kraju su i odustali od proizvodnje) da je sve to prodato putem pozivnica. Danas kad se original Bamboo cover pojavi na Ebay-u na prodaju cesto dostigne cenu kao i sam telefon.

@Vertumus

To je za trziste Indije. Imas na prethodnim stranama o tome. Nema veze sa globalnom verzijom...

Navukli ste me, verovatno cu uzeti 1+1 [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Pa ja sam isto kao ti razmišljao, da sačekam Nexus 6. Kad sam video da je Nexus 6 "polovičan" uređaj, tražio sam da kupim Nexus 5 32GB, koji je viša manje nemoguće naći kod nas za normalnu cifru. I onda sam u nedelju bio do BG zbog nečeg šestog i prelomio da uzmem 1+1 i to je to. Uređaj je odličan, meni lično je mana veličina (i pored toga što imam velike šake - bivši košarkaš) ali se polako navikavam. Sve ostalo je bolje nego kod N5, a meni posebno znače fenomenalna baterija i 64GB memorije.

E da, mrzeće te korisnici Samsung Note telefona, ja imam par kolega koji se inače kunu u Note uređaje, oće da se pojedu od kad sam uzeo 1+1. :-devil-:

Poslednja izmena:
Ja sam se skroz navikao na velicinu iako sam u startu bio pomalo rezervisan prema istoj... Sad nema sanse da bih presao na nesto manje iskreno. I dobra stvar je sto je tanak i zaobljen pozadi, jako lepo lezi u ruci. Recimo mnogo lakse baratam sa njime nego sa L920 koja je 4.7".

Greska u kucanju :) Debela je dosta i zato lose lezi u ruci. Mada mi se svidja sto je teska, no da ne idemo u OT :)

1+1 još nije dobio lizalicu, a S5 dobio. Da me je neko pitao ranije, rekao bih nema šanse da S5 pre dobije.
Imače još nisam odustao od 1+1. Ako naleti neki povoljno za Eu verovatno uzmem. Ili naručim. Nek malo promeni devojka, a i ja da iščačkam :D

Bice lizalica, polako... Bolje da fino to ispeglaju nego da pozure pa da ne valja...
Mada, ja sam jako zadovoljan sa sadasnjim stanjem i dobro cu razmisliti da li da odradim update odmah iako obozavam da azuriram sve na aktuelnu verziju...

Pa dobro to je i ocekivano. OEM-i su dobili ranije source, CM je dobio kada je Google zvanicno objavio 5.0. No bice do praznika, sto je opet dovoljno brzo...

Napokon si batalio tw.. Ima da progledas

Edit : gde si nasao eu model za tu cenu ?

Poslednja izmena:
Čestitam. Ako možeš javi i meni na pp gde si uzeo Eu model po toj ceni. Da ne reklamiramo ovde. Hvala.

Poslednja izmena:
Razlika je samo u natpisu zadnjeg poklopca?

Vizuelno da. Navodno neki kabl od displeja i tako neke sitnice unutra jos nisu iste ali ovako hardverski su identicni uredjaji...

E da, sto rece fkloznica, ne podrzava one tamo USA frekvencije, u Evropi sve radi.

Ako neko bude porucivao jos , ako hoce da mi ucini uslugu da mi naruci sluske .. pls :)

Nazad
Vrh Dno