Šta je novo?

OnePlus One

Ja sam imao n5, i uzeo sam OPO pre svega jer sam bio frustriran baterijom na n5. Dobio sam malo veći ekran uz to, i SoC novije generacije a zadrzao bloat free iskustvo i odličnu softversku podršku. I ja čekam oneplus two, ocekujem nešto brutalno, jos ako bude za razuman keš, to je to.

Pritom malo ljudi zna za telefon, a za tih 390 evra uvek moze uzeti s5 koji je daleko pozeljniji uredjaj na stolu u svakom kaficu ;)

Da nisi pomenuo S5 zaboravio bi da taj telefon postoji :p Svi su ga se odrekli, prvo Samsung koji ne objavljuje brojke o prodaji i vec ga je zamenio sa dva nova flagshipa. Pa onda forumski fanboji koji ga isto ne uzimaju u usta, jedino oni mucenici koji su po inerciji bacili pare na taj model. Mislim da je LG-jev izvestaj za USA sve rekao o S5 :)

Instalirao sam ovaj alpha lolipop. Sve ispeglano, sve radi odlicno. Cakcje i baterija tu negde. Ja prezadovoljan. :)

Kako kad ne radi bluetooth???

Stigle mi Xiaomi Pistons 2 sluške - odlično rade u kombinaciji sa Oneplus-om.

Poslednja izmena:
Sa Pandawilla, zlatna boja.

Vidim da su cene na Pandawillu 349$ i 399$ za 16 odnosno 64gb. Ako stvarno radi ono sa povracajem iznosa za carinu i pdv onda je ovo super ponuda za one koji ne zele da se cimaju sa pozivnicama ili nemaju nikoga u EU tj nekoga ko bi to doneo.

Овако:

Import Tax & VAT Insurance Policy
1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders.
2. When order arrives, if you get charged by the Customs on this order, please take a picture of the payment slip from the Customs and email to Pandawill, and Pandawill will pay you back on the full amount within 3 days (excluding holidays) of receiving your varified proof. The payment slip must contain the information which links the tax or VAT to the order or order content.
3. This insurance applies to both Registered shipping (such as Singapore post, China post,TNT post, etc) and express parcels (such as DHL, Fedex, EMS, etc)
4. The followinng countries are not covered:
Colombia, Venezuela, Guyana, Suriname, Ecuador, Peru, Brazil, Bolivia, Chile, Paraguay, Uruguay, Argentina, French Guyana.

Uskoro ce i nas da stave u ovu listu pod brojem 4.

Ja jos nisam vidio na netu nekoga da je to isprobao i dobio pare nazad. Ali ako netko jest vidio super jer to bi se isplatilo

Dobio je jedan clan sa ovog foruma. Valjda mu je nik exodusbgd ili tako nesto

Procitaj temu o carini, mislim da je tamo neko sa nikom Exodusbg ili nesto slicno pisao da je dobio povrat PDV-a i carine, a ionako je to uvedeno pre 3 nedelje i zato malo iskustava ima...

Koliko bi gotivno bilo da ovi izbace OPO kompakt, da ima sve kao i veci One Plus samo 720p/1080p ekran do 4,8''.

Nisam samo ja, javio se još jedan čovek na forumu da je dobio povrat PDV-a i carine od strane Pandawilla.

Mislim da su rekli da će razmotriti manje dijagonale za oneplus two jer je dosta ljudi uputilo takav zahtev.

To bi bilo vrh, izbace 2 verzije - sa ekranima 5.5'' i 4.8'', bez vecih kompromisa, cene budu kao i do sada i to je to.

Jos i dual dim verzija bilo kog od tih telefona... :)

E je6ga sad.. :) dual sim OPO sa 5000 mAh, kamerom sa 808 i zvucnicima sa M8 i da je podrzan 4 godine :d

Mislim da je moja zelja mnogo realnija od tvoje... :p

Ne vidim cenu slanja nigde a i na listi uredjaja koji mogu da se salju iz EU skladista ne vidim OPO... Mada sam na brzinu preleteo priznajem.

Medjutim sve je to manje vazno, opet to dolazi ovde na carinu/pdv tako da je neisplativo. Tako da iskljucivo slanje u EU a onda moze direktno i od OnePlus-a da se kupi.

Ma znam. Kacio sam zbog invajta. Mada se taj invajt ionako nabavlja bez mnogo muke

^
Au.. Ne verujem kako su odradili bateriju. Pa ovo je super.
Ko ce sada docekati naslednika ovog telefona :) nadam se da cena nece puno skociti i da ce mu malo smanjiti dimenzije

Poslednja izmena:
I ja se nadam da nece ali mi nekako deluje da hoce i da neki tamo OPO2 nece da bude ovako povoljan. Verovatno ce opet da kosta manje nego LG, Sony itd ali ce razlika da bude manja. A onda i nije toliko zanimljiv. Cena mu je upravo jedan od "za" argumenata.

Lepo ga nahvalise, baterija mu je uvek bila jaca strana, a sad vidim da je i ekran odlican :)

Sjajni rezultati. Ne vidoh na ovoj listi za bateriju Z3 ?

^ nemaju Z seriju u bazi podataka.

Evo imas ovde rezultate na istom osvetljenju, surf i video na 250cd/m2 http://i.imgur.com/9Vl9NQ7.jpg

Nema sta, OPO bio i ostao najbolja kupovina, i anand test to potvrdjuje. Naravno ko nadje telefon za normalne pare a ne za 550e na KP (ako ima jos takvih ponuda, znam da je bilo).

Poslednja izmena:
330 je 16gb a 380 64gb ako se dobro secam.
Korektna ponuda.
Mora nesto i lerdi da zaradi :)

Nazad
Vrh Dno