Šta je novo?

OnePlus One

Cao drugari, jedno pitanje vezano za one plus one, imam problem sa ubacivanjem/azuriranjem software. Moze li mi reci ko kako bih ubacio manuelno? Ubacivao sam ranije u neke telefone? :)

Ako imaš instaliran twrp, ubaciš zip na fon i instaliras za par minuta. XPNH38R je zadnji update.

Jbm li ga, ja imam fon 3 nedelje i ne nudi mi nikakva ažuriranja. Čeka se lolipop...

44S je poslednji ali nije svima pusten OTA. Ima da se skine, preko stock recovery instalirao update bez problema.

4dc1076ff9573de423a78c6571eb76e7.jpg

Poslednja izmena:
Izgubio sam root posle Update-a, ali sam uspeo i twrpa da ga vratim vrlo brzo. Na trenutak sam se ohladio :)

OnePlus Android L aka Lolipop je vani :)

OnePlus-Android-5.jpg

A sta dodje twrp? :) Mogu li uraditi update 44R bez root a telefona? Znam da sam malo kao pao s' marsa, nemojte sta zameriti :) hvala

Update je čak i lakši bez root-a, u About, pa Software update

Koliko god me nervirao Android po pitanju nekih stvari ja sam jednostavno odusevljen baterijom na ovom telefonu...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415913505656.png
    uploadfromtaptalk1415913505656.png
    230.3 KB · Pregleda: 194
  • uploadfromtaptalk1415913515125.png
    uploadfromtaptalk1415913515125.png
    170.8 KB · Pregleda: 191
  • uploadfromtaptalk1415913522492.png
    uploadfromtaptalk1415913522492.png
    124.7 KB · Pregleda: 191
Ti sigurno furas brigthness na min, i maltene ne radis nista sa njim kad toliko izvlacis. :)

Bas naprotiv, sve je na auto i danas sam ga bas dosta koristio. Mislim ako ima neki program koji proverava i to da instaliram pa da okacim log iz njega :) Ovde danas ima 10min poziva, par SMS, bas dosta WA, nekih 20tak min GPS-a, bar 2h TTalka, ako ne i vise i jedno 15tak min muzike.

Meni je upaljen location, sync na 8 naloga , data i wifi), auto osvetljenje, 40-50 minuta razgovora i opet nema sanse da izguram vise od 7-7.5 sati sota za 24H. Po tvom tom koriscenju, ti lagano nabijas preko 9, mozda i celih 10 sati SOT-a. Da neko od iPhone vlasnika vidi o kojim ciframa SOT-a pricamo, slogirali bi se. :D

Location takodje on, doduse poslusao sam djikosa pa sam ugasio onaj location reporting. To mi je jedino off sve ostalo je na auto. Sync mi je na 3 naloga. Danas nije bilo puno price, kada bih dodao jos tih pola sata razgovora, tu smo negde blizu. No svejedno, na Lumiji sa mogao da sanjam o ovim ciframa :) Da krenem da se inatim pa smanjim osvetljenje, pogasim neke ne bas bitne stvari i pazim sta i kad koristim, mislim da bih smeo da stavim pare na 15h :d

Jos ti je signal ocajan.. odlicna baterija, odlican tel stv. Izbacite slike kamere iz svih uslova od dnevnog do low light.

E tu imam problem. Zaglavio sam na update 22r stalno idem instaliraj, on restartuje, pokrene dodje otprilike na 30% i samo se restartuje i upali. Nznm sta pise jer je ba kineskom :D i nznm sta da radim :)))(((

Koliko god me nervirao Android po pitanju nekih stvari ja sam jednostavno odusevljen baterijom na ovom telefonu...

Brutalno trajanje baterije. Ja sam na G2 trenutno, idući tjedan stiže 1+1 pa ćemo vidjeti kako se ponaša mobitel jedva čekam. Danas je u nurnbergu znači sutra je na mailboxde i šaljem ga kući :D

Jel to full stock ili si mijenjao nešto ?

Poslednja izmena:
Ja cu se sigurno zadrzati na OPO-u neko vreme, ima sve sto treba da oduva sve aktuelne telefone, rom je stabilan i sve radi kao podmazano. Pre toga sam imoa nexus 5 koji je imao takodje sve dobro, ali baterija je bila uzasna. OPO ima sve sto treba. Nadam se da nece da useru sa dvojkom koja je najavljena, i to ce pretpostavljam biti zver sa nekom razumnom cenom. Google je odlepio sa cenom novog nexusa.

Prvi telefon gde ne razmisljam o bateriji i gde ne vucem eksternu bateriju sa sobom jer znam da sta god mu radio u smislu nekog mog maksimalnog dnevnog koriscenja, baterija ce to da izdrzi... Ako ga mailbox prosledi sutra, stize ti u sredu :)

kakvi su ti utisci što se OSa tiče u odnosu na prethodni telefon? sad posle nekog vremena i perioda navikavanja

Brutalno trajanje baterije. Ja sam na G2 trenutno, idući tjedan stiže 1+1 pa ćemo vidjeti kako se ponaša mobitel jedva čekam. Danas je u nurnbergu znači sutra je na mailboxde i šaljem ga kući :D

Jel to full stock ili si mijenjao nešto ?
Nista nisam menjao, full stock. Mislim hello, WP korisnik, kakav root itd :d

Nazad
Vrh Dno