Šta je novo?

OnePlus One

Baterija će ti sigurno trajati 2 dana uz normalno korišćenje (WiFI, 3G, razgovor, SMS, sync-on), žutilo na ekranu i dalje nije rešeno SW update, ali i ne može da bude jer je hardverski problem :d
Ova slika je uslikana sa OPO

IMG_20141008_171426.jpg

Meni je ovo sasvim zadovoljavajući kvalitet kamere telefona. Jedva čekam da stigne ove nedelje :)

@gonzo

:) pricali smo na oneplus forumu (pre nekih sat vremena preko pm-a), dobih invite od jednog clana... Cekam da legne novac (nadam se veceras) pa da narucim One+... Ipak cu da rizikujem, baterija i kamera su na strani Opo-a... Support i verovatno ekran na strani Nexusa...CM11s vs Vanilla Android skoro je izjednaceno (cak CM ima isti vibe plus vise opcija), Nexus ce uvek ranije da dobije nove verzije... Pitanje je koliko ce dugo da podrzavaju One+ - samo da ne dignu ruke iznenada.... Ostaje da se vidi i velicina, ali cak su mi i dimenzije z2 ok za moju saku, a One+ je malo veci... 315e zvuci previse primamljivo, ostaje da vidimo za nedelju dana hocu li zrtvovati N5 ili One+...

@exodus

Aj pa u zdravlje da ga koristimo i razmenimo utiske ovde na forumu :)

Poslednja izmena:
Imam jednu pozivnicu koju poklanjam pa ako neko hoće da naručuje neka šibne email na zloba_2001 AT jahu dot kom da mu fwd...

Napomena - mora da se naruči do večeras u cca. 21:00 inače propada...

sku49785.jpg

Nije loše, ali 80$ veća cena na Pandawillu u odnosu na regularnu 64gb verziju - što je mnogo, mnogo je...

Šteta što je tako teško doći do ovog odličnog telefona, stvarno su sa ovim pozivnicama napravili više štete nego koristi sebi kao proizvođaču, mada su privukli veliku medijsku pažnju bez silnog novca uloženog u reklamu ...

Šteta što je tako teško doći do ovog odličnog telefona, stvarno su sa ovim pozivnicama napravili više štete nego koristi sebi kao proizvođaču, mada su privukli veliku medijsku pažnju bez silnog novca uloženog u reklamu ...

Evo, ja sam recimo čekao, smorio se, kupio LG G Pro 2 i sad sam donirao pozivnicu a pre dva meseca bi ubio za nju :d

Konačno sam smislio da naručim telefon, kad ono međutim:

We're sorry, PayPal doesn't allow residents of (u mom slučaju)Serbia to ship purchases to United States.

Da nema nekoga sa sličnim iskustvom?!

Konačno sam smislio da naručim telefon, kad ono međutim:

We're sorry, PayPal doesn't allow residents of (u mom slučaju)Serbia to ship purchases to United States.

Da nema nekoga sa sličnim iskustvom?!

Moraš napraviti paypal nalog sa američkom shipping i billing adresom i povezati ga sa tvojom platnom karticom, tada će. plaćanje proći. Samo pazi da ti kartica nije već vezana za postojeći srpski paypal, u tom slučaju je najpre moraš odjaviti kako bi bila slobodna...

Poslednja izmena:
Rešen problem, zahvaljujući dobrom drugaru :)
OnePlus na putu!

Ne razumem igranku sa tim telefonom. Šta će mi invitejšn, ako mogu da ga kupim bilo gde - amazon, dx aliexpress.... Još i ta kvaka sa pejpalom.

Cena? Vreme isporuke? Dodatna oprema?

Poslednja izmena:
Ja koliko znam, najjeftinije je da ga kupiš oficijelno. Ako ti ne smeta koji evro/dolar više, onda mislim da nema stvarno nikakve potrebe da čekaš invitation...

Imam jedan invitation za ovaj telefon, kojeg poklanjam, jedino vazi 24 sata, pa ako je neko zainteresovan ?

Nema mogucnosti da se naruci direktno u nasu banana drzavu jos?

Poslednja izmena:
Zulu 92 još uvek ne. Najbliže gde isporučuju je Hrvatska i to uz neke kombinacije sa Deutsche Post-om.

Na isti nacin i u HR i ovde. Samo sto je ovde neisplativo jer te ceka carina+pdv a tamo nista jer su u EU...

Vidim na njihovom sajtu. Fazon sto se registrujes i ubacis i shipping i billing adresu u Srbiji. Pa sam se ponadao.

Stigao konačno nakon epskog putovanja. Doplatio sam 1100din za carinu, i kad dodam 50€ koje sam dao ranije za Newmana, carina i PDV me ukupno izašli smešno - 60€.

Prvo što mi pada u oči je pakovanje - stvarno se dobija osećaj premium uređaja kad se otvori kutija. Pa onda ova tekstura na kutiji koja podseća na jelensku kožu - prosto ti milo da je dodiruješ :D :D :D

Da te lepo sluzi.:) Ganjas mob sigurno 2 meseca ako se ne varam..

Hvala.

Vrlo sam zadovoljan. Sve ide glatko i bez kočenja, a Kitkat-om sam oduševljen.

p.s. videh da se najavljuje da ćemo dobiti Android 5.0 u roku od 3 meseca nakon izlaska zvanične verzije, što je stvarno fino (ako ispoštuju, naravno)

ima li ko problem na wifi da posle wake up mora da se uradi disable/enable kako bi proradio. Bug je prijavljen i izgleda da se javlja sa samo nekim routerima, access point...verzija 38R.

A je li na vasim ima yellow tint? Da nema njega bez razmisljanja bih ga uzeo

da prostis, na mom nema zutila. sve je perfect, ali ima jos sw bug.

Nema žutila ni kod mene, kao što sam ranije rekao. U jednom trenutku mi se pojavio ghost touch, kada bi telefon skroz pobrljavio. Shvatio sam da je to od toplote, pošto sam bio na Bahamima, i telefon u džepu poludi. Uzeo sam zvanični flip cover, i tog problema više nema...

Da se upisem na listu sa jucerasnjim datumom :)

@Exodusbgd Regularno ti dosao na carinu i platio samo 1100din?

Nazad
Vrh Dno