Šta je novo?

OnePlus One

Da samo sto ce biti cena 399$ odnosno 399€ za 16gb. Garantujem.

Poslednja izmena:
Na crno mozda...jedino ako ne promene cene koje su stavili

Meni je zanimljiva 64gb verzija ako bude samo 50$ skuplja, ne vidim mnogo smisla uzeti samo 16gb.

Koji su retardi ovi sto su lomili, a sve za dzabe :D Prvo treba da se prijavis za to pa ako budes medju tih 100 koje odaberu onda razbijas telefon.

I nema Srbije u listi podrzanih zemalja za prijavu...eh, a taman sam hteo da olupam ovaj moj tel. :D Sad cu morati za dzabe :D

Srecom pa imam tetku u Francuskoj :D Ja bih lomio ove moje, ali Nokia Asha 302 i Desire HD nisu ponudjeni :p

[YOUTUBE]recQYaSVLkk[/YOUTUBE]

Да искористим са друге теме

^^Haha Došao si do izuzetnog zaključka na osnovu ovoga. ;)

OnePlus One ima Fast boot opciju, koja je prisutna i kod HTC telefona. Ne gasi se u potpunosti kada mu se zada komanda za gašenje, već ode u hibernaciju. I onda se samo probudi.

Kada se stvarno ugasio (restart), lik je sklonio Nexus 5.

A na osnovu snimka se može zaključiti sledeće za cold boot:

Nexus 5 - 21 sec*
OnePlus One - 26 sec*

I to je grubo gledajući, jer ovo nije nikakav merodavan test snage.

*Do pojavljivanja lockscreen-a.

Poslednja izmena:
Svi ti telefoni koji su možda bolji ili brži su 2 x skuplji ,dok One nije dva puta slabiji.

i sve te telefone možeš da kupiš :)

Sta je cudno u tome sto one jos nije u prodaji?

sad sam jos malo proucio njihovu smash your phone akciju...najpre, mora da bude flagship iz poslednjih 18 meseci ( a to znaci da verovatno vredi vise od ovog), a zatim kompanija ima diskreciono pravo da eliminise bilo koji video ako im se ne svidi iz bilo kojeg razloga...znaci, razbijes telefon a oni kazu zao nam je, nije to bas najbolje uradjeno...ili sta vec...

Razmišljaš o razbijanju svog ili šta?

^
Eh, znaci ja se nikako ne bih kvalifikovao :(

Nekakav marketinški trik da se privuče veća pažnja javnosti ili šta?

Pa upravo privlacenje paznje.Nekako mora da se privuce...sve je sad kvad kor ili okta, sve vec ima sa full hd-om, megapilseli na kameri vise nisu toliki mamac,nema sta bombasticno da privuce paznju, sem neke netipicne promocije(oppo sa onom piramidom ili sapun kao pozivnica) ili neobicne reklame(prozivanje konkurencije, angazovanje poznatih..).

biće izgleda one+ nema nigde da se kupi, ali evo imamo mi oppo find 7...jes znatno skuplji ali šta da se radi...

Jel sad vreme da hype počne da drastično opada...

^ Rekao bih da jeste. Oduševljenje ovim modelom je počelo da pada još od one "promocije", a ovo je već hladan tuš.

Ok, dobra je fora, lepo su nas navukli sad komotno može i lock. :S:

Lol, zasto? Jel za 2 meseca ova ponuda nece vise da valja? Pa nek je i 6 meseci i dalje ce biti best buy.
By later in June, anyone who wants to buy a OnePlus One will be able to procure an invitation.

u danasnje vreme kada bukvalno narucis telefon online i brines se da li ce do stizanja telefona izaci jos 3 nova modela koja si mogao da narucis, smesno je da jedna firma pravi hajp od 5-6 meseci za uredjaj koji nisu u stanju da uopste i izbace

Sony..kah, kah....

Paper lunch... Kao da ga nismo videli već sto puta u IT industriji. Očigledno da to firme ne vide kao lošu strategiju, čim se i dalje koristi.

Vrh Dno