Šta je novo?

OnePlus One

I meni tamnija varijanta izgleda ludo :)
Mene smara kad su svi telefoni isti. Ne znaš koji je tvoj kad ih je više na stolu, a ovo baš ubija tu monotoniju.

Je l' moze meni neko da objasni, ako se to uopste zna, kada ce se i kako moci kupiti ovaj telefon? Znam da su rekli da ce se pojaviti u Evropi i da ce se moci kupiti samo preko tih nekih famoznih pozivnica. Ne znam prvo ko i gde deli te pozivnice, a drugo da li se zna da li kompanija uopste planira da telefon prodaje u slobodnoj prodaji, ili ce se prodaja samo odvijati preko tih pozivnica? I da li se mozda zna, po kojim prodajnim mestima ce se pojaviti u Evropi, pre svega u Nemackoj?

mislim da ni oni sami ne znaju kako će ga prodavati, a ovo sada je zapravo obično ispitivanje tržišta...oni očito nemaju para da prave telefone za nepoznate kupce nego će na osnovu tih prijava po netu otprilike da procene koliko komada će morati da naruče...od toga verovatno zavisi da li će ga biti u slobodnoj prodaji...meni je sve to na dugom štapu...za sada je sve još uvek u fazi marketinga...ako telefona kojim slučajem ne bude dovoljno, a to je sigurno jer očito oni nisu samsung ili apple koji na dan prodaje startuju sa milionima spremnih uređaja, to će mu samo napumpavati cenu na crnom tržištu...koliko vidim po inostranim forumima ljudi su prilično skeptični, jer su do sada pokazali zavidan nivo nespretnosti i nekorektnosti tokom svojih promo akcija...

Ah, kad vidim ovakve "suprotnog misljenja" komentare, jedan kaze lep a drugi ruzan, i to post jedan posle drugog.
Meni se cini lepim.

Lep ne lep ako bude prilike da ga kupim ja cu ga kupiti odma za ove novce ;)

ZRRgh.gif

Bolest ne bira.

Totalno su me razocarali ljudi koji stoje iza ovog telefona sa svojim "marketingom", na stranu sto lazu ali ovo je stvarno bolesno. Sami su postavili video slican ovima gore i znali su sta ce neke budale da urade...

Нема даље. Болесних људи има.

Сада ће *****а да изломе 4000 мобова а ови ће да поделе само 100 комада. Мозга без

Najgore je sto se jos ne znaju ni pravila "igre", ni kako do telefona... nista.

Ako vam nije jasno sve ovo oko marketinga i prodaje pogledajte ovaj jako interesantan film na tu temu.

S Y R U P (2013) Ne čitajte o čemu se radi nego ga pogledajte,film je odličan.

Samsung je uložio 11 milijardi dolara u marketing i u ceni S5-ice taj deo je ravan polovini njegove cene.Ja ne želim da plaćam taj deo pa stoga jedva čekam da kupim ovaj One Plus.

Poslednja izmena:
Ajd ovi sto su izvukli iz fioke neke relikvije pa kao razbucali, al ovi sto aktuelne i funkcionalne unistavaju...ti su tek kompletni *****i.Njima bi redom slao- Sorry, better luck next time....

OnePlus

Ako vam nije jasno sve ovo oko marketinga i prodaje pogledajte ovaj jako interesantan film na tu temu.

S Y R U P (2013) Ne čitajte o čemu se radi nego ga pogledajte,film je odličan.

Samsung je uložio 11 milijardi dolara u marketing i u ceni S5-ice taj deo je ravan polovini njegove cene.Ja ne želim da plaćam taj deo pa stoga jedva čekam da kupim ovaj One Plus.

kosta to sto telefon mozes da kupis odmah i svuda, ne moras da razbijas svoj telefon, ne moras da si drugar sa sinom vlasnika kompanije da bi ga kupio, ne moras da igras break dance da bi dobio pozivnicu i sto je mozda najvaznije, samsung 5 postoji i nije fikcija...syrup je inače ocajan film...

Poslednja izmena:
Pogledaj film koji sam preporucio.
Inace telefon jos nije spreman za trziste i ovo sto rade je kupovina vremena nista vise.zakasnili su sa izbacivanjem na trziste.trebalo je da bude u isto vreme sa S5.
Pokusavaju da sa 100 dolara marketinga prave simulaciju velike fame.
Zamisli da nemas proizvod za trziste a neces da izgubis potencijalne kupce.na ovaj nacin od 100 komada na lageru pravis fatamorganu da ih imas na stotine hiljada.
Kad ih budu imali na stanju bice normalna prodaja.

Poslednja izmena:

Ovaj Crnja nam je prepričao zvaničan spot.Ovo je verovatno namenjeno slepima i slabovidima:smash:

Ovo je prvi pravi test odnosno prvi pogled.Ni oni nisu dobili finalnu verziju već takozvani radni "sample"što će reći da sam bio u pravu kada sam napisao da telefon još nije spreman za tržište.
Inače telefon se pravi u Oppo fabrici.Prodavaće se on-line po celom svetu iz nekokoliko lokalnih magacina.

http://www.cnet.com/products/oneplus-one/

Poslednja izmena:
sumnjam da će ga ikad biti u slobodnoj prodaji...firma ima 11 zaposlenih a telefone će praviti oppo...a i sam oppo je inače teško naći, nisu ni oni baš neki veliki proizvođač...mislim da će se sve završiti manijačenjem na ebay-u sa ovim telefonom...ako ga uopšte i naprave jednog dana :)

Poslednja izmena:
Ovo sa unistavanjem telefona je umobolno, dokaz da glupost nema granice kao ni kulovski ''marketing'' a nisu ovi jedini.

sumnjam da će ga ikad biti u slobodnoj prodaji...firma ima 11 zaposlenih a telefone će praviti oppo...a i sam oppo je inače teško naći, nisu ni oni baš neki veliki proizvođač...mislim da će se sve završiti manijačenjem na ebay-u sa ovim telefonom...ako ga uopšte i naprave jednog dana :)
+1
Ја то пишем већ месец дана,али џаба. Свако има своју теорију и надања :)

Poslednja izmena:
Po meni je umobolno da neki telefon kosta 700 eura.

dok je ovaca bice i vune.:) sad je IN da vuna ima sertifikat IP67..:D

I jos da meri pritisak.

Nekom je to važno. Tebe niko ne tera da kupiš.

Kao sto se hejtovalo isto pre godinu dana.

A ti isti slucajno u nekoj kombinaciji "dobiju" telefon :d

Nekom je to važno. Tebe niko ne tera da kupiš.

Zato i pisem u One Plus temi,jer necu da kupujem razne bezvezarije od merenja otkucaja srca do brojaca kalorija dok doruckujem,niti da mi sporet lajsne prodaju kao da su od ruzinog drveta.

Poslednja izmena:
Vidis da su momci iz Cnet-a dobili telefon na test 23.4.2014 i to je jos radni uzorak.Kad su njima pre dva dana dali uzorak daleko su oni od prodaje nego pokusavaju da trikuju trikove.

Vrh Dno