Šta je novo?

Oneplus Nord 3

Ta cena sa KP je čisto lupanje. Videćemo koliko će biti kad stvarno bude mogao da se kupi, a ne sa oglasa postavljenih i pre nego što je 1+ odlučio cenu.
Od mene jedan minus zbog nedostatka maske. Kod nas će biti nemoguća misija naći bilo kakvu, na žalost.
Pozdrav

Bravo. Oni u stvari ni nemaju telefon za prodaju ali bitno da su postavili oglase!

Nisam pratio na času: kad je 1+ prestao da pravi providne maske za telefone?
Imam 1+ providnu masku za Nord, ne onu što je dolazila uz telefon, nego neku malo robustniju, koja se dodatno kupovala. Otprilike je u klasi Ringke, i veoma sam zadovoljan njom. Sad razmatram Nord 3, ali vidim da imaju samo neku crnu masku, što mi je skroz bezveze.
Pozdrav

Ja sam Nord2 kupio, svojevremeno, u Gi******u na promociji po 340e (samo sto je bio predstavljen). Ne znam ko ga uvozi za Srbiju?

Moj iz Yettela sa oglasa, za njih ga Comtrade mislim da uvozi, a verovatno je tako i za Gigatron

Na CT business portalu ne postoji OnePlus brend :(

Al ih je bilo pre par meseci ,godinu..Imali su op 9 i pro cini mi se ..

Ja kad sam radio u maloprodaji i kad je bilo 1+ telefona baš su slabo išli... Bilo je tada "perjanica" ne sećam se koja serija al' znam da su se razvlačili baš dugo.

Dok ostali obrnu već 2-3 ture obnove lagera, 1+ ostane još od prvog uvoza.

Nord serija je išla značajno bolje naspram brojevnih serija, ali je opet njen promet bio baš slab naspram konkurencije.
Zanimljivo, ali N100 se baš prodavao dobro.

Pa bio je najjeftiniji. I sad većina ljudi nosi razne Xiaomi i Samsung telefone iz najjeftinijih serija jer im realno treba samo za razgovore, Viber, Facebook i Bubble shooter...a to svaki može da iznese.

Da. N100 je imao i neki bundle, i to nešto glupo tipa sluške, ali dovoljno da ide.

Slično kao i N10... On se jako dobro čistio kad je dobio sniženje cene na nekih 30-35k... Tad je išao jednako dobro kao Xiaomi ili Realme, s tim da je N10 bio praktično "mrtav" telefon, nove ture sa Android 11 i to mu je što mu je jer je lansiran sa A10 i samo jedan Android dobio.

No, poenta je da su imali ciljnu grupu među ljudima koji su hteli da probaju 1+ telefon na budžetu, posebno se to videlo na primeru N10 koji je išao mimo "sveže" konkurencije.

Ne bih rekao da je 1+ nepoznat, samo mu je pristupačnost čudna nekako naspram konkurencije i budžeta kupaca.

A i slabo se 1+ trudio da se isturi... Recimo, kada je stigao Realme na tržište, slabo da iko pipne, izbace onda modele sa 3 godine garancije i krene to da prolazi, malo treba da se pogura.

E pa nek je sa srećom. To verovatno sa KP? I baš me zanima da li ima masku u kutiji, jer na nekim unboxing snimcima nema a na nekim ima

Ovo deluje kao upgrade veci nego Inace sto bude kad izlaze nastavci ,ozbiljan korak od srednje ka flagship klasi .Licno volim sto je veci display (kazu da je i kvalitetan)takodje 120hz . Oblik isto mi se svidja ,ove ravne ivice po uzoru na iphone ..Skoro sve .Ranije nisam bio siguran da ce mi sledeci tel biti iz Nord serije(ne zato sto Sam nezadovoljan sa 2 ) ,vise Sam ciljao neki flagship ,al sad nisam siguran ...

Nije ni Nord CE 3 mnogo losiji, a bice duplo jeftiniji.

Neka. Ako već "propadam" sa 6.7" onda neka bude sa stilom msm dim9000 :D

Šala na stranu.
Čitam da će Xiaomi iznedriti 13T i 13T Pro. 13T Pro nosiće dim9200+ a za 13T će vrv biti dim9000/+ ili neki dim9x00. Videćemo. To će biti zanimljivo. 13T će imati manji ekran a 13T Pro od 6.7". . .

Nisam ni znao za ovaj CE3 .Sad vidim da je on pravi naslednik Nord 2 ,a Nord 3 ipak nivo iznad .
Ako bude bas duplo jeftiniji onda ok ,moze da se kaze da je bolja kupovina ,u suprotnom bolji izbor Nord 3 ..

Saznacu danas sutra za masku,da kp
Javi i da li ima fabricki foliju na ekranu i kakvog je kvaliteta. 🙂 Do 31.7. je popust 50e za 16/256GB verziju + daju crnu masku kao poklon, na Oneplus sajtu (EU). Valjda ce biti vise testova do tada, pa mozda i ja kupim Nord 3.

Edit: Umesto futrole mogu da se uzmu i Nord Buds 2 za preorder poklon. Bolje onda to pa dokupiti futrolu, a slusalice prodati.😀

Evo priopcenja sa OP sajta za EU (Srbija) o sadrzaju pakovanja:
6tXT6el.png

Poslednja izmena:
ja ne videh gde ima u srb zvanicno da se uzme,tako da ovo ne vazi.

Pa nema jos uvek ali bice i to je sadrzaj EU pakovanja pa ti kako hoces. Polako, tek sto se pojavio fon. Bice svakako. Kada se pojavio Nord 2, Gigatron je odradio prvi zvanicni uvoz i prodaju i tu sam kupio svoj prvi Nord po jako, jako dobroj ceni (na KP je bio 340e ja ga u Gigatronu platio 360 po promo!!!). Mozda bude i 3ke na promo ;)

Ja imao "nepristojnu ponudu" za Xiaomi 13 po 460e ali se nisam odlucio :(
Otkud znam da nije kraden ili slicno. . . Nalog prodavca je nov itd itd

Lično preuzimanje, imei provera....

Imei teško da se proveri zarad krađe kod nas. Imao sam loše iskustvo pre X godina sa nekom Linux Nokiom koju su oduzeli jer je bila predmet obmane itd, itd. . .

Nazad
Vrh Dno