stefan8661
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2016
- Poena
- 95
Ni za moj nema ažuriranja, i preko updater-a ...
Jeli deblji tel sa ovom camshield maskom ,mislim gornji deo kod kamere ?A pa dobro, to je za Google play sistem :-D .
Moj je sa oktobarskim sigurnosnim zakrpama. Kako odvratno zvuči ovo na srpskom 🙂
Uzeo sam skoro Nillkin Camshield masku, mnogo lepše izgleda nego sa onom fabričkom. Još je moj telefon one plavo/zelene boje koja mi se baš nije sviđala a beli silikon počeo da žuti (bljak).
Sa ovom maskom izgleda baš fensi, plus ima dobru zaštitu za kamere.
Preporuka
I ja sam se brinuo oko toga međutim nije nešto posebno. Jeste malo izdignutije ali mi ne smeta da telefon stavim u džep farmerica npr.Jeli deblji tel sa ovom camshield maskom ,mislim gornji deo kod kamere ?
Da nisi napisao ne bih ni znao da je stigao... posto telefon ne salje nikakvo obavestenje a kada sam usao stoji da je nadogradnja tu.Upravo dodje decembarski update. Kao singerica...😃
Ova app Oxygen Update postala beskorisna. Ni ne dolazi update vise preko nje.
Ne treba se voditi isključivo takvim iskustvima. Dešava se sve to i drugim brendovima i to dosta često ali nekako kad crkne Samsung/iPhone prećutno se prelazi preko toga i kupuje se novi...Samo da upadnem sa jednim lošim iskustvom sa Nord 2, danas mi drugar priča da je njegovom kumu na Nordu 2 "iscurela" baterija i sve otišlo na matičnu ploču. Prosto neverovatno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari