stefan8661
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2016
- Poena
- 95
Ni za moj nema ažuriranja, i preko updater-a ...
Jeli deblji tel sa ovom camshield maskom ,mislim gornji deo kod kamere ?A pa dobro, to je za Google play sistem :-D .
Moj je sa oktobarskim sigurnosnim zakrpama. Kako odvratno zvuči ovo na srpskom
Uzeo sam skoro Nillkin Camshield masku, mnogo lepše izgleda nego sa onom fabričkom. Još je moj telefon one plavo/zelene boje koja mi se baš nije sviđala a beli silikon počeo da žuti (bljak).
Sa ovom maskom izgleda baš fensi, plus ima dobru zaštitu za kamere.
Preporuka
I ja sam se brinuo oko toga međutim nije nešto posebno. Jeste malo izdignutije ali mi ne smeta da telefon stavim u džep farmerica npr.Jeli deblji tel sa ovom camshield maskom ,mislim gornji deo kod kamere ?
Da nisi napisao ne bih ni znao da je stigao... posto telefon ne salje nikakvo obavestenje a kada sam usao stoji da je nadogradnja tu.Upravo dodje decembarski update. Kao singerica...😃
Ova app Oxygen Update postala beskorisna. Ni ne dolazi update vise preko nje.
Ne treba se voditi isključivo takvim iskustvima. Dešava se sve to i drugim brendovima i to dosta često ali nekako kad crkne Samsung/iPhone prećutno se prelazi preko toga i kupuje se novi...Samo da upadnem sa jednim lošim iskustvom sa Nord 2, danas mi drugar priča da je njegovom kumu na Nordu 2 "iscurela" baterija i sve otišlo na matičnu ploču. Prosto neverovatno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari