KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
DaTo je ovo od 4.5GB?
DN2103_11_C.01
DaTo je ovo od 4.5GB?
DN2103_11_C.01
Sa mojim načinom korišćenja(bez igrica, bez slušanja muzike i bez gledanja filmova i YouTube, oko 8h sot-a. Za dva dana korišćenja.Koliko imate SOT-a? 5.5h kod mene je neki max što je dovoljno za jedan dan.
Ja sam je isto instalirao, cak nisam radio ni reset da sve ponovo instaliram nego tako kako jeste koristim telefon, baterija ne promenjena, ukljucen wifi i mobilni podaci non stop pa kada sam u kuci koristim wifi kada sam u gradu mobilne podatke, osvetljenje u kuci na nekih 30% u gradu 100%.Ova a12 verzija sa oxygen updatera radi odlično ,ne vidim za sad nikakav problem .Ako se neko dvoumi ..Ima i nekih osveženja vizuelnih ,kolko da nam razbije monotoniju ...
Ne, sve je tu. Samo prati uputstva i nista ne diraj vise od napisanog.Da li su vam se obrisali podaci kada ste radili update preko Oxygen Updater-a?
Jeste A12Kod mene jutros vidoh onu strelicu gore da ima neko ažuriranje ali nisam imao vreme da vidim o čemu se radi, posle pola sata strelica je nema. Možda je bio A12.
Jeste, na A11 ima 5 GHz hotspot, ja ga često koristim (kada sam. u vikendici).Vidim da su uklonili 5GHz Hotspot, vjerovatno zbog novih EU propisa. Mislim da je bila opcija na A11. Nista za mene bitno ali eto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari