Da nisi pogrešio?Evo malo podataka iz realne upotrebe (vecina je identicna kao na 8T da ne kazem bas, sve isto):
- Ergonomski odlican, na ekranu neka drljava folija ali stiti od ogrebotina svakako (al' sto skupklja prasinu i otiske prstiju, svaka cast), ipak ima AL okvir, poledjina odlicna...
- Prilikom prvog ukljucivanja i podesavanja telefon se solidno greje ali tako je kod vecine slicnih mu modela,
- U realnom radu nema zagrevanja uopste (ne mislim na igrice no na svakodnevni uobicajeni rad, ni na YT ili gledanju klipova nema zagrevanja)),
- Ekran sasvim solidan (malo drljav sa uglovima gledanja ali je ok),
- Sovtver klasican OP nema se sta reci,
- Cujnost odlicna ali sa nedostatkom basova kako u razgovoru tako i prilikom zvonjave telefona ili slusanja muzike na zvucnicima (no muzika se da ispeglati),
- Baterija: napunio sam fon na 100% i krenuo u prvo ukljucivanje, podesavanje, apdejt, par reboot-a, razgovori, FB, TW i dok ovo pisem ima 75% iste a za dlaku ce biti 24H od skidanja sa punjaca no mislim da ga malo *ebava StandBy i da tu ima neki leakage baterije tj. da ga zeza Deep Sleep (propraticu to),
- Kamerica, za moje pojmove solidna (ko hoce bolju, samo iPhone pa Pixel i nista drugo (ovo pisem iz licnog iskustva jer sam preko ruku preturio i koristio gomilu razlicitih telefona a GCam ne priznajem uopste) i fotke mi izgledaju slicno (da ne kazem isto ) kao na 8T a ko hoce poredjenje naka ode na 8T temu i tamo pogleda fotke koje sam okacio od 8T i S20 (komparacija)...
Za ove novce koliko je kostao u Gi******* je svakako odlicna kupovina i to mu je i realna cena i ni DINar vise od toga. Ako neko zeli 8T (a mislim da je jedno 50e skuplji), slobodno neka pazari Nord2 i nece se pokajati jer za manje para dobija prakticno isti (jako, jako slican) telefon!
Da li mozes da upored sa nekim fonom bateriju?Hmm. Ipak nema AL okvir ali je tako dobro odrađen da me je propisno zbunio.
Što se baterije tiče, koliko trošiš-toliko traje i nema tu neke filozofije i SOTa i ostalog. Ne može se arčiti telefon a baterija da traje i traje. Bar je kod mene tako.
Sve u svemu, zadovoljan sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari