Poznat bug na 8 seriji, neko ga ima, neko ne. Kazu da factory reset ne pomaže...marko_ns said:
Počeo mi je Oneplus 8 da zabada pri normalnoj upotrebi. Počne malo da usporava multitasking pa onda zakuca i ne reaguje ok 10s.
Sta to moze biti u pitanju?
Prvi put da mi ozbiljno baguje Oxygen.
Da izbaci mi nekad system UI is not responding posle.
Sent from my Oneplus 8
ja bi rekao da je ovo nestrucno rukovanje. meni se to nikad nije desilo...@mifune21
evo ti mali primer baš iz ove teme nekoliko stranica unazad...
Poznat bug na 8 seriji, neko ga ima, neko ne. Kazu da factory reset ne pomaže...
Takodje,na "obicnom" 8 nikad nista slicno,evo vec preko godinu dana....Na običnom 8 nikada mi se nije desilo.
Ja koristim huawei telefon i sto se tice os-a dobro radi nemam zamerke.^Samsung i naravno Google (Pixel) su najbolji u Android svetu.
Ne vredi radio factory reset i opet posle 2 dana isto. Kao ds CPU obara ili ne čisti ram. Čim je mnogo apps otvoreno ili neverovatno uspori ili skroz zabode na 10s. Nešto je tu od hardware neispravno ali ga i ovako koristim skoro godinu dana iako već 3,4 meseca imam i Oneplus 8T.@mifune21
evo ti mali primer baš iz ove teme nekoliko stranica unazad...
Poznat bug na 8 seriji, neko ga ima, neko ne. Kazu da factory reset ne pomaže...
Isključi three-finger screenshot ako ti je uključen u quick gestures sekciji.Ne vredi radio factory reset i opet posle 2 dana isto. Kao ds CPU obara ili ne čisti ram. Čim je mnogo apps otvoreno ili neverovatno uspori ili skroz zabode na 10s. Nešto je tu od hardware neispravno ali ga i ovako koristim skoro godinu dana iako već 3,4 meseca imam i Oneplus 8T.
Navikao sam se na kriv ekran i sad mi 8T ružan ko qurac 😂
A mrzeo sam krive ekrane, prodao S9+ zbog toga
Poslednja šansa za Oneplus sa 8T. Mnogo para
A očigledno ima ozbiljnog brljavljenja.
Jesam upravo. Bilo upaljeno, ali ne verujem da je do toga.Isključi three-finger screenshot ako ti je uključen u quick gestures sekciji.
Ja pre mesec i po kupio nov telefon preko A1 i prvih 10-ak dana je radio perefektno. Jedan dan čačkao opcije i upalim to ****** i telefon mi isti dan počne lagovati. Isključio, i od onda nemam apsolutno nikakvih problema.Jesam upravo. Bilo upaljeno, ali ne verujem da je do toga.
Otkud ti taj info?
Ma kakvi i dalje baguje. Mrzi me da prebacim sve na ovaj 8T što imam.Ja pre mesec i po kupio nov telefon preko A1 i prvih 10-ak dana je radio perefektno. Jedan dan čačkao opcije i upalim to ****** i telefon mi isti dan počne lagovati. Isključio, i od onda nemam apsolutno nikakvih problema.
Javi jel' pomoglo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari